Blå Torsdag våren 2020

Nye og «gamle» artister til Blå Torsdag våre 2020

Vårens program for konsert-konseptet Blå Torsdag offentliggjøres i dag, med både nye og «gamle» artister. Først ut er Asbjørn Ribe, som sist var på Blå Torsdag-scenen i 2016, deretter får vi for første gang besøk av Jonas Alaska. I april kommer Sigvart Dagsland til oss igjen, og Pål Rake avslutter vårens program 7. mai.

Daglig leder i Blå Kors, Arvid Solheim, mener disse konsertene fungerer som en møteplass for alle typer mennesker. Og siden avholdsarbeid og behandling av rusavhengige er noen av Blå Kors sine fokusområder, møter Solheim flere mennesker på konsertene som søker hjelp.

— Det er mange som ikke har penger til å dra på Kilden eller Kick Scene for å oppleve en konsert, og da er dette gratistilbudet et fint alternativ. Konsertene samler alle typer mennesker. «Blå torsdag» er en møteplass for ung og gammel, fattig og rik, og syk eller frisk. Alle er velkomne, forteller Solheim.