Pål Usterud

En julegave med dobbel glede

– Også i år får næringslivet muligheten til å kjøpe julegaver til sine ansatte og forretningsforbindelser hos oss her i Blå Kors, med eksklusive råvarer fra matprodusenter i Agder. Overskuddet går uavkortet til vårt arbeid for barn i Kristiansand som lever i fattigdom.

Av Ivar Eidsaa

Blå Kors Kristiansand gjentar suksessen fra tidligere år, med å tilby bedrifter, private og andre til å kjøpe en julegave med mening.

– I samarbeid med gode kvalitetsleverandører har vi fått på plass en julematkasse som vi har kalt Blå gleder. Responsen var næringslivet har vært veldig god, sier fundraisingkoordinator Pål Usterud i Blå Kors.

Verdsetter

– Ansatte verdsetter når bedrifter tar et samfunnsansvar, og her kan bedriften samtidig gi noe d ansatte kan ta med seg hjem og dele med familien. Vi opplever at mange ønsker å støtte vårt arbeid for dem som har minst i byen vår, legger Usterud til.

Uten det hjertelaget som bedriftene har vist, hadde vi ikke klart å få dette til!

Pål Usterud

– Vi vet at en oppvekst varer livet ut og vi ønsker at alle barn skal få en trygg og god barndom. Dette er derfor en julegave som gir dobbel glede, fremholder han.

Blå Gleder julekasse
Blå Gleder-julekassen inneholder kortreiste kvalitetsvarer fra Agder. Her er det noe for enhver smak til jul.

Innholdsrik

Det er en innholdsrik julekasse, med juleskinke fra Jens Eide, friskpresset eplemost fra K. G. Puntervold, spekepølser fra Svindland, hjemmelaget gelé av friske norske bær fra Røyland gård, julekaker fra Geheb, spesial julechips fra Sørlandschips, sennep fra Dragetoppen som passer godt som tilbehør til julematen.

– I julekassen får man noe som kan serveres til både frokost, lunch og middag, sier Pål Usterud.