Pål Try, Karine Abrahamsen og Svein Frustøl

Lagde julefest for 80 barn og unge

Øynene skinte av forventning da over 80 brukere av fritidstilbudene til Blå Kors Kristiansand ankom Hos Moi da Try og Frustøl Motorsport inviterte til storslagen julefest.

Av Ivar Eidsaa

– Dette har jeg lenge hatt lyst til å gjøre, smiler Pål Try i minuttene før gjestene ankommer restauranten på Fiskebrygga.

– Det er Pål som er idemakeren. Han er et oppkomme av ideer, og synes dette er noe av det gøyeste han vet, det er derfor det blir så bra, berømmer Svein Frustøl.

Jeg hadde lyst til å gjøre noe fett for Blå Kors Kristiansand

Svein Frustøl

– Jeg var i bryllup i våres, og traff der noen som jobber i Blå Kors Kristiansand, og sa jeg hadde lyst til å gjøre noe fett for Blå Kors Kristiansand, forklarer han.

Kjetil Nygård fra Try og Frustøl Motorsport.
– Det blir mye godt å spise, smiler Kjetil Nygård fra Try og Frustøl Motorsport.

Som sagt, så gjort. Planleggingen kom i gang, og resultatet ble at alle gode krefter gikk sammen for å lage en julefest for over 80 barn og unge.

Hos Moi stilte med maten og lokalet. Sponsorene til Try og Frustøl Motorsport bidrog slik at alle de unge gjestene kan få med seg en pose med julegaver når festen er over litt senere fredag kveld.

Etter maten går tryllekunstneren Ruben Gazhi på scenen for å underholde, og litt senere på kvelden blir en bil heist inn på Fiskebrygga hvor rapperen Joachim Steinsland, med artistnavnet Sowiak står på taket for å fremføre sine låter, mens bilen heises inn på Fiskebrygga!

– Det at noen gjennomfører noe som dette, er jo bare helt fantastisk, og en stor takk til Pål Try og Svein Frustøl. Dette blir en magisk kveld som vil gi gjestene mange gode minner og opplevelser, sier Karine Abrahamsen, virksomhetsleder for Blå Kors forebygging ungdom.

Samarbeidspartnerne klare til å gå i gang med serveringen.
Samarbeidspartnerne klare til å gå i gang med serveringen.