Kristiansand Feriesenter

Den store sommerbasaren med Blå Kors Kristiansand

Torsdag den 20. juli kl. 18.00 inviterer Blå Kors Kristiansand til stor basarfest på Kristiansand Feriesenter på Dvergsnestangen.

Av Ivar Eidsaa

– Det blir en basarfest av godt gammelt Blå Kors-merke, hvor alle inntektene går til Blå Kors-arbeidet vi driver i Kristiansand, smiler markedssjef Henning Reme.

Og som seg hør og bør når det inviteres til Blå Kors-basar blir det eget åresalg, trekning av lotteri og hundrevis av store og små gevinster. 

Eget sommerlotteri

Allerede nå kan alle som ønsker å være med, kjøpe lodd. På organisasjonens egen Facebook-side kan man vippse det beløpet man måtte ønske, og beløpet konverteres til 20-kroners lodd i det store sommerlotteriet.

Takket være en lang rekke sponsorer og samarbeidspartnere, skal over 50 gevinster finne sine rettmessige eiere når loddtrekning gjennomføres kl 19:00 på Kristiansand Feriesenter.

Blå Kors Sommerlotteri 2023
Blå Kors Sommerlotteri 2023

Kunstbilder, redningsvester, smykker, spilebenker, hagebord, Le Creuset-gryte, kapp- og gjæringssag, arbeidslamper, soveposer, flere gavekort og skinnbag til dame, er bare noen av produktene som er blitt gitt av samarbeidspartnerne.

– Støtten og responsen har vært overveldende. Vi har aldri fått så mye i premier, være seg både i antall og verdi, sier Henning Reme. 

Tradisjonell basar

Basar med åresalg hører også med. Under selve arrangementer den 20. juli kan de som måtte ønske det kjøpe tradisjonelle årer i alle regnbuens farger. For 25,- per åre kan man bli med i trekningen av omlag 350 små og store gevinster.

I tillegg blir det litt underholdning ved kapellmester Tom Jarle Istad Kristiansen. Han stiller med sanger fra et bredt repertoar som fenger både barn, unge, voksne og de godt voksne. 

– Arrangementet er en viktig inntektskilde for oss. Midlene vi får inn vil i sin helhet gå til arbeidet vi driver innen de ulike virksomhetsområdene våre, sier Henning Reme. 

header