Sommerfest på Hunsfos

Sommerfest på Hunsfos

Årets sommerfest ble for første gang arrangert på Hunsfos, med et fullspekket program som inkluderte både middag, dessert, konsert, prisutdelinger og diverse underholdningsinnslag.

Med over 160 gjester i salen ledet radarparet Benedikte Sofie Rom Abrahamsen og Martin Granum oss gjennom festen med stil. Høydepunktene kom som perler på en snor, og det ble en flott kveld med både latter og tårer av takknemlighet og glede.

Sommerfesten har tidligere år blitt arrangert på Kristiansand Feriesenter, men i år ville Blå Kors Kristiansand gjøre det litt annerledes. På Hunsfos var vi for første gang innendørs med tilgang til scene, lys og lyd. I tillegg var det en liten hyllest til avtroppende Trond «Mr. Blå Kors Krs» Gundersen (som bor på Vatnestrøm) å arrangere festen i Vennesla.

Konsert

Et av høydepunktene under festen var musikkinnslagene som de lokale sangerne Anita Hernes, Hege Anette Magnussen og Tom Magnussen, med band, bød på. Vi fikk et repertoar av låter med tydelig budskap om hva korset i Blå Kors-logoen representerer.

Sommerfest på Hunsfos med Hege-Anette Magnussen og Tom Magnussen
Hege-Anette Magnussen og Tom Magnussen.

«Alle mot Arvid»

Et annet høydepunkt var «Alle mot Arvid» – en variant av gameshowet «Alle mot 1» fra NRK, hvor en på forhånd hadde laget diverse videoinnslag som en konkurrerte om. Her var det daglig leder i Blå Kors Kristiansand, Arvid Solheim, mot resten av festdeltakerne. Vi fikk oppleve ansatte som bød på seg selv, til stor glede for publikum.

Prisutdeling

Tradisjonen tro ble det utdelt priser som setter pris på innsatsen som er gjort det siste året av enkeltmennesker og samarbeidspartnere, til begeistring og inspirasjon for oss andre. Følgende priser ble delt ut:

  • Årets Tidgiver: Siri Dahl
  • Årets stayer: Kirsten Lervik
  • Årets medmenneske: Trond Bjorvand
  • Årets samarbeidspartner: Sparebank 1 SR-Bank, Kristiansand
Årets medmenneske 2023 - Trond Bjorvand
Årets medmenneske 2023 – Trond Bjorvand

I tillegg ble Trond Gundersen, som nå trer ut i pensjonisttilværelsen, hedret for sin enorme innsats for andre gjennom en lang karriere i Blå Kors. Ut over gaver ble han hyllet med en spesiallaget sang, samt at en stor gjeng med damer fra Blå Kors fremførte sangen «Sussebass» slik at Trond fikk fin farge i ansiktet.

Hyllest-til-Trond-Gundersen
Trond Gundersen

Sommerfesten ble en stor suksess og det er ikke utenkelig at den er kommet til Hunsfos for å bli.

header