Årets Ildsjel 2023 Randi Grønsund

Kåret til Årets Ildsjel i Lindesnes

header

Denne uken ble Randi Grønsund, en av Tidgiverne på Blå Kors barnas stasjon, Lindesnes, hedret med «Årets Ildsjel i Lindesnes 2023» av Sparebankstiftelsen SR-bank.

Sparebankstiftelsen SR-Bank tildeler årlig en ildsjel-pris i Lindesnes. Banksjef Anne Lise Aukland og Thomas Magnussen dukket opp på Blå Kors barnas stasjon Lindesnes, som holder til i Mandal, for å dele ut årets pris og gi ekstra honnør til en person som virkelig fortjener det.

Foreninger og lag er helt avhengig av ildsjeler som er med over tid.

Anne Lise Aukland

Fra omtale i Lindesnes avis (abonnement):

«Kollegaene, som etter iherdig innsats hadde klart å holde seansen med utdelingen hemmelig, mener at alle skulle hatt «en Randi».

– Det handler ikke bare om hva hun gjør for oss, men hvem hun er. Hun er et utrolig raust menneske, og hun er vår alles bestemor, sier avdelingsleder Julie Thorstensen Mosby.

Mange ganger i årenes løp er det ildsjelen som har sørget for at Blå Kors Barnas stasjon har kunnet strekke seg langt i møte med dem som trenger hjelp.

– Hun er et ja-menneske og bidrar på alle mulige måter. Vi kan ikke understreke nok hvor takknemlige vi er, sier Thorstensen Mosby.»

Blå Kors barnas stasjon fikk gavemidler
Blå Kors barnas stasjon i Lindesnes fikk gave på 25.000,- i forbindelse med Ildsjel-prisen 2023.

De ansatte på Blå Kors barnas stasjon hadde sendt inn følgende nominasjon:

Randi er en utrolig driftig, omsorgsfull og humørspreder av ei dame som virkelig ønsker å bidra – både for de hun har rundt seg, men også for mennesket, de som trenger det ekstra.

Hun jobber også frivillig i frelsesarmeen, hvor hun er meget aktiv og er et kjent trygt fjes for mange her i Mandal. Hun har tidligere vært leder for Blå Kors Mandal- og var en av de som var en viktig stemme inn mot at det ble fornying og at Barnas Stasjon ble etablert her i Mandal.

Randi er en dame med mange ild i jernet som bidrar inn på mange felt – med sitt enorme engasjement og hjerte for andre. Vi er enormt takknemlig for alt det Randi gjør for oss her på Barnas Stasjon Lindesnes, både som drifter av bruktboden, hjelp på middagssamlinger og ikke minst vår egen gartner – slik at vi har en helt nydelig Barnas hage som alle våre brukere nyter godt av. Alle skulle hatt en Randi. Vi er enormt takknemlig for alt hun gjør ❤