Julemarked for hele familien

Lørdag 2. desember: Et julemarked for hele familien

Det blir åresalg, ulike aktiviteter, basar og muligheter for å få kjøpt kvalitetstøy til en rimelig penge, når Blå Kors Kristiansand inviterer til det tradisjonelle julemarkedet lørdag 2. desember.

Av Ivar Eidsaa. Foto: Martin Granum

– Dette er et julemarked for hele byen som favner bredt og hvor alle skal kjenne seg godt velkommen, sier Benedikte Sofie Rom Abrahamsen som er prosjektleder for arrangementer i Blå Kors Kristiansand.

Julemarkedet starter kl. 11.00 og varer frem til kl. 14.00.

Det blir basar, og i bakgården og i lokalene inne og ute ved Blå Kors barnas stasjon, blir det en lang rekke aktiviteter for små og store barn i alle aldre.

Salg av bilder

– Fotogruppen hos Blå Kors gatenært vil ha en egen stand, hvor de vil selge bilder med flotte motiv. Blåveispigaene, som er en annen av aktivitetsgruppene i regi av Blå Kors gatenært, vil selge gjenstander som de selv har laget, forklarer Benedikte Sofie Rom Abrahamsen.

Tore Ljøkjel, saksofonisten som har gledet Kristiansands befolkning i en årrekke med sitt spill i klokketårnet i Kristiansand Domkirke gjennom desember, kommer og holder et par minikonserter.

Det går også hørt forlydender om at nissefar tar med seg noen fra nissefamilien til å komme på besøk. I sekkene er det selvsagt mye godt som skal deles ut.

Julestemning

– Et stort knippe Tidgivere (frivillige i Blå Kors) blir med for å sikre en god gjennomføring, og ekstra hyggelig er det jo at deltakere fra CVidere-prosjektet hvor ungdom gjennom Blå Kors har fått jobb i en bedrift, blir med, sier Rom Abrahamsen.

– De skal blant annet betjene standen hvor det blir salg av «ØY», Blå Kors Kristiansands eget klesmerke, legger hun til.

– Markedet arrangeres i en god julemarkeds ånd. Med mange juleaktiviteter, besøk av nissen og konserter med Tore Ljøkjel, skulle alt ligge til rette for at man kan få den gode julestemningen, sier Benedikte Sofie Rom Abrahamsen.

header