Espen Solheim Lundvall

Julegaver til dem som har lite og julebuffet for over 200 deltakere

– Vi oppfordrer alle å bli med. Oppfordringen kommer fra salgssjef Espen Solheim Lundvall fra Clarion Ernst Hotel som er også i år inviterer private, bedrifter og andre om å bli med og gi julegaver til dem som har lite. Så om det ikke er nok, arrangerer hotellet også en julefest for nærmere 250 av brukerne til Blå Kors barnas stasjon.

Av Ivar Eidsaa

– Alle som ønsker det kan være med å gi en gave til noen som ikke får så mange gaver til jul, sågar ikke får gaver i det hele tatt. Vi inviterer alle som ønsker det å kjøpe en gave, pakke den inn, merke gaven med hvem gaven passer til, kjønn og alder, og legge den under «Ensomt juletre».

Alle gaver som kommer inn, blir gitt til mennesker til som virkelig trenger det.

Treet vil stå helt opp mot jul, sier Espen Solheim Lundvall.

– Å dele av de godene vi har

– Det å være med å gi av de godene vi har, til dem som har mindre, er på alle måter en god ting, sier han videre.

– Blå Kors ferier og Blå Kors barnas stasjon er gode samarbeidspartnere for oss. Blå Kors fremstår som en profesjonell organisasjon, og når svært mange gjennom det arbeidet som drives. Ved å samarbeide om Ensomt juletre, tar vi et bra samfunnsansvar sammen, og når ut til mange, legger han til.

Mange gir

Hotellet har et stort juletre i resepsjonen, hvor byens befolkning kan komme og levere gaver. Treet blir stående i hele adventstiden.

Tidligere år er det blitt lagt ned svært mange pakker under juletreet i hotellet.

– I fjor kom det inn mange hundre julegaver, og det var sterkt å se engasjementet hos de mange som bidrog, sier Solheim Lundvall.

Ensomt juletre
Det «Ensomme juletreet» er på plass i år også, og ønsker mange julegaver til dem som trenger det mest.

Julefest

Men hotellet nøyer seg ikke med «Ensomt juletre».

Om ikke lenge inviterer nemlig hotellet langt over 200 deltakere fra Blå Kors barnas stasjon i Kristiansand til julebuffet.

– Dette er en årlig tradisjon som vi i år gjennomfører for fjerde gang. Vi ønsker å støtte opp om dem som har utfordringer inn mot julen, sier Solheim Lundvall.

– Vi hadde all time high i fjor med 250 deltakere, og vi må satse på at minst like mange kan bli med i år, smiler han.

Han streker under at det betyr mye for hotellets ansatte å invitere til julebuffet.

– Mange av våre ansatte stiller opp på fritiden, og tilbakemeldingen er at det gjør godt å gi noe tilbake. Det betyr faktisk veldig mye for oss, rett og slett, sier han.

Gjestene vil bli servert kald og varm julemat, med dessert, både i restauranten og i den gamle ærverdige Speilsalen som har vært et av hotellet store varemerker i alle år.

header
Senest oppdatert: 05.12.2023