Billotteri: Vinn en ny bil

Flere tusen lodd er blitt solgt til billotteriet

– Vi har solgt flere tusen lodd til nå, men det er fortsatt lodd å få kjøpt hvis noen ønsker å være med å støtte arbeidet som Blå Kors Kristiansand driver, og samtidig få muligheten til å vinne en splitter ny bil og andre flotte gevinster.

Av Ivar Eidsaa

Det var i oktober i fjor at Blå Kors Kristiansand inviterte publikum til å kjøpe lodder i det store billotteriet. I tillegg til Volkswagen Buzz som førstepremie, kan Blå Kors Kristiansand også skilte med påhengsmotor, elektrisk støvsuger, el-sykkel, en rekke gavekort og signerte Vipers-drakter til heldige vinnere.

– Loddsalget har gått bra, bekrefter fundraisingkoordinator Trond Furseth og Tom Jochumsen i markedsavdelingen til Blå Kors Kristiansand.

Tom Jochumsen og Trond Furseth forteller at loddsalget avsluttes i begynnelsen av mars.
Tom Jochumsen og Trond Furseth forteller at loddsalget avsluttes i begynnelsen av mars.

Ville støtte opp

Organisasjonen er avhengig av gaver og donasjoner for å finansiere arbeidet hvor man årlig når over 70.000 personer fra det arbeidet som drives i Kristiansand.

Under en idemyldring sammen med Gumpens Auto kom ideen om å etablere et billotteri. Flere av samarbeidspartnerne i næringslivet stilte opp. Noen gaver ble gitt og andre ble kjøpt, deriblant førstepremien, en Volkswagen ID. Buzz, til en hyggelig pris.

Trond Furseth poserer med hovedgevinsten - en ny ID. Buzz
Trond Furseth poserer med hovedgevinsten – en ny ID. Buzz

Furseth og Jochumsen understreker at uten stor givervilje og ønske om å bidra inn til arbeidet, ville det ikke vært mulig å gjennomføre lotteriet.

– Oppslutningen har vært enorm, så derfor retter vi en stor takk til hver og en som har bidradd.

Trond Furseth

– Gode tilbakemeldinger fra sponsorer, givere og andre støttespillere gjorde at vi kunne starte lotteriet, forklarer han.

Gevinster for 671.000 kroner

Flere tusen lodd er allerede blitt solgt. Mange har kjøpt, private, så vel som bedrifter.

– Det varmer og er motiverende å se at så mange ønsker å bidra inn til arbeidet vi driver. Uten disse ville vi ikke kunnet hjelpe alle dem vi ønsker å hjelpe, sier Furseth.

Alt i alt har Blå Kors Kristiansand tillatelse til å selge 8.000 lodd, og når det kommer til gevinstene har disse en samlet verdi på 671.000 kroner.

– Vi har fortsatt har noen lodd igjen og vi vil fortsette loddsalget til ut begynnelsen av mars. Selve trekningen gjennomføres av Lotteritilsynet 20. mars.

Ønsker du å kjøpe lodd, kan du gjøre dette vi å vippse 200 per lodd til 11665 og kategorien «Billotteriet». I meldingsfeltet må du også skrive mobilnummeret ditt.

Kjøp lodd i Billotteriet
header
Takk til våre støttespillere til billotteriet!
Senest oppdatert: 09.02.2024