Blå Kors Vision Aktivitetspark

«Mestring og gode opplevelser» – målet med Blå Kors Vision Aktivitetspark er å gi barn og unge et trygt, rusfritt og aktivt sted for å utfolde seg. Her kan en boltre seg hver dag, hele året.

Alle besøkende må melde seg på før oppmøte, hver gang.

I løpet av året blir det arrangert konkurranser, samlinger og turer, ofte i samarbeid med Blå Kors Ung Kristiansand. I tillegg til at skateparken er åpen for lek og aktivitet for alle, kan grupper bestille egne, lukkede bursdagsfeiringer eller andre arrangementer i flotte lokaler og med masse action. I Vision aktivitetspark er det også en egen hall til parkour. Her kan en trene på gateturn og akrobatikk med apparater og forskjellige hinder. Dette er gøy for folk i alle aldre.

Priser

Dagsbillett: kr 120,-

Drop-in

Du kan komme og bruke hallen i våre åpningstider. Aldergrense: Fra 6 år og oppover. Barn opp til 8 år må ha med foresatt.

I Parkourhallen må du følge treningstidene til den gruppen du er påmeldt. Parkourhallen følger skoleruta og er stengt i skoleferier/høytider.

Kafé

Vår café har et hyggelig utvalg av varmmat, drikke og snacks. Her kan barn og foreldre kose seg og se på aktiviteten i hallen. I 2. etg er det et eget «lounge-område» hvor det også er hyggelig å slappe av mens en venter på barna.

Eventer

Det arrangeres jevnlig forskjellige aktiviteter som ungdomskvelder, konkurranser, turer o.l. Du kan arrangere bursdagen din i Vision Aktivitetspark! Kontakt oss for bestilling.