Blå Kors spilleavhengighet

Blå Kors spilleavhengighet tilbyr gratis fjernbasert behandling til voksne som har problemer med data- og pengespill, uten henvisning.

header

Illustrasjonsbilde av en terapeut og en pasient representerer Blå Kors spilleavhengighet fjernbasert behandling.
Illustrasjonsbilde

Fjernbasert behandling for spilleavhengige

Fjernbasert behandling har for tiden stor pågang og det må derfor påberegnes noe ventetid før behandlingen kan starte.

Hos oss får du 3 måneder gratis behandling som består av skriftlige arbeidsoppgaver og telefonsamtaler. Tilbudet er til deg som er over 18 år og har problemer med pengespill.

Behandlingen foregår på telefon og med arbeidsoppgaver på nett. Behandler ringer deg på avtalt tidspunkt en gang i uken. Samtalen varer opp til 45 minutter.


Hjelpelinjen

Har du et spilleproblem, eller lurer på om du er i ferd med å få et spilleproblem? Hjelpelinjen tilbyr hjelp over telefon og chat. Også pårørende, venner eller andre som bryr seg om en person med spilleproblem kan snakke med oss. Alle samtaler med oss er anonyme, og du kan spørre om både data- og pengespill.


Mann sitter på sofa med mobil i hånden og spiller pengespill.

Om spilleavhengighet

Spilleavhengighet er når noen blir avhengig av pengespill, selv om det forårsaker store personlige, økonomiske og sosiale problemer. Personer med dette problemet opplever ofte følelsen av å miste kontroll, skam og forvirring. De fortsetter å spille selv om det allerede har skapt store problemer, og mange skjuler konsekvensene av spillingen.

Spilleavhengighet kan ødelegge økonomien, føre til konflikter i forhold og gi mentale utfordringer. Tidlig inngrep og støtte er viktig for å hjelpe personen med å få kontroll over livet sitt igjen.

Fakta om spilleavhengighet


Les fakta om spilleavhengighet, gaming og pengespill.