Blå Kors spilleavhengighet

Blå Kors spilleavhengighet tilbyr gratis fjernbasert behandling til voksne som har problemer med data- og pengespill, uten henvisning.

header

Blå Kors spilleavhengighet overgangsfase

Blå Kors tar over Hjelpelinjen og Fjernbasert behandling for spilleavhengige, og vi forplikter oss til å styrke arbeidet mot pengespillavhengighet i Norge.

Hjelpelinjen vil fortsette som landsdekkende støttetjeneste, og Fjernbasert spillebehandling vil tilby et tre-måneders program uten legehenvisning. Dette samarbeidet vil bidra til å takle utfordringene knyttet til spillavhengighet og styrke vår tjeneste til de berørte. Vi ser frem til å møte fremtidige utfordringer sammen med dere.


Illustrasjonsbilde av en terapeut og en pasient representerer Blå Kors spilleavhengighet fjernbasert behandling.
Illustrasjonsbilde

Fjernbasert behandling for spilleavhengige

Hos oss får du 3 måneder gratis behandling som består av skriftlige arbeidsoppgaver og telefonsamtaler. Tilbudet er til deg som er over 18 år og har problemer med pengespill.

Behandlingen foregår på telefon og med arbeidsoppgaver på nett. Behandler ringer deg på avtalt tidspunkt en gang i uken. Samtalen varer opp til 45 minutter.


Om spilleavhengighet

Spilleavhengighet er når noen blir avhengig av pengespill, selv om det forårsaker store personlige, økonomiske og sosiale problemer. Personer med dette problemet opplever ofte følelsen av å miste kontroll, skam og forvirring. De fortsetter å spille selv om det allerede har skapt store problemer, og mange skjuler konsekvensene av spillingen.

Spilleavhengighet kan ødelegge økonomien, føre til konflikter i forhold og gi mentale utfordringer. Tidlig inngrep og støtte er viktig for å hjelpe personen med å få kontroll over livet sitt igjen.

Mann sitter på sofa med mobil i hånden og spiller pengespill.

Fakta om spilleavhengighet


Les fakta om spilleavhengighet, gaming og pengespill.