Blå Kors Kafe Kampen

Blå Kors sin gatenære rusomsorg på Kampen er åpent kl 12-15 mandag til fredag. Varm mat, utdeling av mat og klær, feltsykepleie, juridisk hjelp/søknader, er blant tilbudene.

Blå Kors sitt gatenære rusomsorgstiltak på Kampen i Gjøvik startet for 20 år siden med et varmt rom, der det ble servert kaffe og vafler klokka 12 på fredager.

Det er cirka 20 frivillige i sving gjennom uka, samt daglig leder, feltsykepleier og miljøarbeider.

Gatenært

Kafe Kampen er et såkalt «gatenært tiltak» der døren er høy og porten vid, for å si det slik. Vi tilbyr en pustepause i hverdagen for rusmisbrukere, der det er mulig å få seg varm middag, utdelt klær og mat eller en prat – med noen som ser deg.

Blå Kors er en felleskristen, diakonal organisasjon som fremmer rusfrihet i samfunnet. Blå Kors forener frivillig innsats på rusfeltet med profesjonelt behandlingsarbeid.

Velkommen!

Hos oss er alle velkomne som trenger litt ekstra støtte, eller bare vil stikke innom. Ikke bare de som har – eller har hatt – et rusproblem. Middag til en billig penge, kaffe og ei brødskive, eller en prat rundt bordet er for mange et lyspunkt i en tøff hverdag.