Innafor app

Vårt mål er at flere barn og unge skal føle seg inkludert i felleskapet, oppleve idrettsglede, likeverd og en mobbefri hverdag.

Appen «Innafor»

Innafor-appen hjelper trenere i å fange opp utenforskap, mobbing, trivsel og andre viktige faktorer for å bli sett og inkludert. Appens kjernefunksjon er enkle, anonyme undersøkelser som måler de unges situasjon i gruppa. 

Positive fritidsaktiviteter er god forebygging. Ved hjelp av appen kan treneren ligge i forkant og se hvilke grep som er nødvendige for at de unge får en bedre hverdag.

Skjermbilder

Innafor-skjermbilder

Ønsker ditt lag å bruke Innafor-appen?

Du finner den i App Store og Google Play – helt gratis!

Badge-App_Store_NO_blk_100317
Badge-google-play

Samarbeidspartnere

Universitetet i Agder
Universitetet i Agder er Sørlandets ledende utdannings- og forskningsinstitusjon. Universitetet har bidratt med studentarbeid og et solid fagmiljø innen teknologi, helse- og idrettsvitenskap under utviklingen av Innafor-appen.

Egde Consulting
Egde har Sørlandets ledende fagmiljø innen digitalisering og teknologi og har siden 2020 vært prosjektet tekniske partner og leverandør. Egde jobber for å forene mennesker og teknologi.

Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør
Innafor-appen er finansiert med støtte fra Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør. Stiftelsen fokuserer i hovedsak på prosjekter som skal bidra til å forebygge levekårs-utfordringer i Agder og Telemark.

Fotballklubben Jerv
FK Jerv plasserer holdninger og trivsel i sentrum og vil gjennom samarbeid med Innafor-appen legge til rette for et trygt og inkluderende miljø for barn og unge både på og utenfor fotballbanen.


Se vår personvernerklæring