Våre støttespillere

Vi takker våre ulike støttespillere for viktig samarbeid som bidrar inn med både økonomisk støtte, produkter og tjenester. Slike samarbeide er avgjørende for å kunne nå ut til de som trenger det aller mest.

De ulike gavene bidrar til å gjøre en konkret forskjell for barn, unge og voksne som på en eller annen måte faller utenfor i samfunnet. Sammen bidrar vi til en bærekraftig fremtid der alle blir inkludert.

Jenter som går tur i fjellet

Pareto Bank

Pareto Bank er opptatt av å ta samfunnsansvar, og ønsker å bidra positivt i samfunnet, særlig i arbeid knyttet til barn og unge. Pareto Bank har inngått et samarbeid med Blå Kors, der de gir støtte til ulike aktiviteter og tiltak, samt at banken sine ansatte gjør frivillig innsats som en del av bidraget.

I 2022 støtter banken opp under Blå Kors barnas stasjon sitt arbeid i Oslo med arrangementer og dugnadsarbeid. Nylig har de de gjennomført en dag i klatreparken i Tryvann. Nå planlegges en høstferie i samarbeid med Blå Kors Ferier – denne gangen på Stenbekk. Denne ferien er det Pareto Bank som står for.

I 2021 sto Pareto Bank for muligheten til å gjennomføre en Ferieuke på Norefjell i samarbeid med Blå Kors ferier, en fin opplevelse som setter viktige og gode spor.

Les mer om vår samarbeidspartner her.

FINN.no

Finn.no jobber aktivt med å bidra til bærekraftighet og innovasjon, gjennom sinn plattform. De har også gjennom flere år vist engasjement og samfunnssansvar ved å gi støtte til Blå Kors sine tilbud for barn og unge, og til glede for brukerne av Blå Kors sine tilbud, fortsatte de denne tradisjonen i 2021.

JBF bank og forsikring

Jbf bank og forsikring bidrar med støtte til Blå Kors sitt arbeid knyttet til utfordringer med spillavhengighet.

Sammen håper vi at flere nordmenn vil få den hjelpen de trenger, både de som er berørt av spilleavhengighet og deres pårørende.

Les mer om vår samarbeidspartner her.

Jul med mange mennesker i Jakobkirken

Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen har gjennom en rekke år vært en av de viktigste samarbeidspartnerne til Blå Kors, særlig knyttet til julen. Den årlige Gjensidigestiftelsen Juleaksjonen har muliggjort at våre virksomheter over hele landet kan tilby juleglede, aktiviteter og fellesskap i juletida.

Målgruppen har vært barn og unge og deres familier. Midlene fra Juleaksjonen gjør årlig jula til et bedre minne for 2000 barn og unge som Blå Kors er i berøring med.

Uni Micro

Uni Micro en av Norges ledende leverandører av teknologi og programvare for økonomi- og regnskapstjenester, og leverer sikre løsninger. Sikkerhetsfokuset videreføres i samarbeidet med Trafikkland, ved å bidra til tryggere trafikk for 1.klassinger i Bergen.

I tillegg til å formidle refleksvester og hefte med trafikkregler, synliggjør Uni Micro også Blå Kors sitt budskap JEG SER, om hvordan snakke med barn som man er bekymret for. Slik kan barna kan bli tryggere på veien – og i hverdagen sin.

Armaturjonsson og SGP Armatec AS

Armaturjonsson og SGP Armatec AS har gjennom sin stiftelse vært med å støtte Blå Kors sitt arbeid for barn og unge med spesielt fokus på våre tilbud i regi av Blå Kors ferier og Blå Kors ung Oslo.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels sine mange hoteller har i mange år vært en svært god lokal samarbeidspartner til mange av Blå Kors sine virksomheter.

I forbindelse med innsamling til «Ensomt juletre» har det blitt samlet inn store mengder med julegaver til barn og voksne samt at hoteller konkret har bidratt til hotellovernatting til vanskeligstilte familier. I 2021 sto vi midt i en pandemi, og så behov for å endre vi kurs fra fysiske julegaver, til en variant der hotellene la til rette for innsamling av gavemidler. På denne måten virksomhetene kunne enda bedre skreddersy behovet til sine brukere når det kommer til gaver.

Både Clarion, Comfort og Quality hotellene har bidratt til juleglede og håp i mange deler av Norges land.

EGER

EGER ønsket å tilby noe annet enn handle press frem mot jul. Derfor utviklet de sammen med Blå Kors et «Give Back Friday»-konsept i hele desember.

Med Blå Kors kampanjen «Ikke alle barn gleder seg til jul» ble kundene inspirerte gjennom julegaveinnsamlinger og informasjon til å støtte arbeidet med tid og penger.

Sparebank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet har de siste årene innarbeidet en stolt juletradisjon med å gi bort en gave framfor selv å få. Dette kommer i stedet for julegaver til kunder eller medarbeidere.

I 2019 gikk denne kjærkomne julegave til Blå Kors sine julefeiringer i Oslo og Hamar i regi av Blå Kors barnas stasjon, MinJul og Blå Kors steg for steg.