Våre støttespillere

Vi takker våre støttespillere for viktig samarbeid som bidrar inn med både økonomisk støtte, produkter og tjenester. Slike samarbeid er avgjørende for å kunne nå ut til de som trenger det aller mest.

De ulike gavene bidrar til å gjøre en konkret forskjell for barn, unge og voksne som på en eller annen måte faller utenfor i samfunnet. Sammen bidrar vi til en bærekraftig fremtid der alle blir inkludert.

Jenter som går tur i fjellet

Pareto Bank

Pareto Bank er opptatt av å ta samfunnsansvar, og ønsker å bidra positivt i samfunnet, særlig i arbeid knyttet til barn og unge. Pareto Bank har inngått et samarbeid med Blå Kors, der de gir støtte til ulike aktiviteter og tiltak, samt at banken sine ansatte gjør frivillig innsats som en del av bidraget.

I 2021 sto Pareto Bank for muligheten til å gjennomføre en Ferieuke på Norefjell i samarbeid med Blå Kors ferier, en fin opplevelse som setter viktige og gode spor.

I 2022 støtter banken opp under Blå Kors barnas stasjon sitt arbeid i Oslo med arrangementer og dugnadsarbeid. Sommeren 2022 tilrettela de for en dag i klatreparken i Tryvannn, til stor glede for store og små.

I høstferien 2022 fortsatte samarbeidet med Blå Kors ferier – denne gangen på Stenbekk i Sarpsborg. Pareto Bank bidro til mulighet for gjennomføring, til stor glede for gjestene. Julen 2022 bidro banken med innsamling av klær og utstyr til Blå Kors barnas stasjon, Oslo.

Les mer om vår samarbeidspartner her.

Aider

Julen 2022 bestemmer kompetansehuset Aider seg for å engasjere seg for Blå Kors – både med innsamling blant ansatte, og gave fra bedriften.

Aider står frem som en nær og varm støttespiller, som virkelig ønsker å bidra til at flere barn, unge og familier skal gå en bedre tid i møte i julen.

Hjertelig takk fra Blå Kors for at dere med på laget, Aider!

Lillelam

Lillelam benytter restegarn fra tidligere produksjoner til å lage sine klassiske pledd i alle regnbuens farger.

100kr fra hvert solgte pledd går til Blå Kors sitt arbeide for sårbare småbarnsfamilier, barn og unge. 

Varme og omtanke i dobbel betydning 💙 Vi er takknemlig for samarbeidet, som gir konkrete inntekter, men også formidler Blå Kors sine tilbud til en viktig målgruppe.

Europris

Butikkjeden Europris bidrar til juleglede, synlighet og mulighet ved å ta inn Blå Kors sitt giverbudskap i 23 butikker. Samarbeidet skal går gjennom julen 2022.

Europris informerer om samarbeidet gjennom sine kanaler, slik at kundene skal få god forståelse for hvem Blå kors er, og hva en gave til Blå Kors betyr.

En fantastisk mulighet for Blå Kors, at Europris tilrettelegger for giverglede på denne måten.

Armaturjonsson og SGP Armatec AS

Armaturjonsson og SGP Armatec AS har gjennom sin stiftelse vært med å støtte Blå Kors sitt arbeid for barn og unge med spesielt fokus på våre tilbud i regi av Blå Kors ferier og Blå Kors ung Oslo. Støtten gjentas i 2022. Takk til Armaturjonsson for støtte gjennom flere år.

FINN.no

Finn.no er mulighetenes marked, og jobber aktivt med å bidra til bærekraftighet og innovasjon, gjennom sin plattform.

De har gjennom flere år vist engasjement og samfunnsansvar ved å gi støtte til Blå Kors sine tilbud for barn og unge.

Tradisjonen fortsatte i 2022 – vi setter stor pris på bidraget!

Jul med mange mennesker i Jakobkirken

Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen har gjennom en rekke år vært en av de viktigste samarbeidspartnerne til Blå Kors, særlig knyttet til julen. Den årlige Gjensidigestiftelsen Juleaksjonen har muliggjort at våre virksomheter over hele landet kan tilby juleglede, aktiviteter og fellesskap i juletida.

Målgruppen har vært barn, unge og deres familier. Støtten er virkelig høyt verdsatt, og vi takker Gjensidigestiftelsen for at de gir flere en høytid og glede seg til.

JBF bank og forsikring

Jbf bank og forsikring bidrar med støtte til Blå Kors sitt arbeid knyttet til utfordringer med spillavhengighet.

Sammen håper vi at flere nordmenn vil få den hjelpen de trenger, både de som er berørt av spilleavhengighet og deres pårørende.

Les mer om vår samarbeidspartner her.