Våre partnere og støttespillere

Vi takker våre støttespillere for viktig samarbeid som bidrar med både økonomisk støtte, produkter og tjenester. Næringslivssamarbeid er avgjørende for å kunne nå ut til de som trenger det aller mest.

Gavene gjør en konkret forskjell for barn, unge og voksne som på en eller annen måte faller utenfor i samfunnet. Sammen med næringslivet jobber vi for en bærekraftig fremtid, der alle blir inkludert.

Jenter som går tur i fjellet

Pareto Bank

Pareto Bank tar samfunnsansvar, og ønsker å bidra positivt i samfunnet. I 2021 inngikk Pareto Bank og Blå Kors et langsiktig samarbeid, som styrker Blå Kors sitt arbeid for barn og unge.

Banken gir økonomisk støtte til ulike aktiviteter og tiltak gjennom året. Ansatte gjør frivillig innsats som en del av bidraget. Les om den seneste aktiviteten her!

Aider

Kompetansehuset Aider setter folk først, også i Blå Kors! Aidere bidrar med engasjement, frivillighet og økonomisk støtte fra ansatte og ledelse, til glede for Blå Kors sitt arbeid for barn og unge.

FINN.no

Finn.no er mulighetenes marked. De jobber aktivt med å bidra til bærekraftighet og innovasjon, gjennom sin plattform.

De har gjennom flere år vist engasjement og samfunnsansvar ved å gi støtte til Blå Kors sine tilbud for barn og unge.

Lillelam

Lillelam benytter restegarn fra tidligere produksjoner til å lage sine klassiske pledd i alle regnbuens farger.

100kr fra hvert solgte pledd går til Blå Kors sitt arbeide for sårbare småbarnsfamilier, barn og unge. 

Armaturjonsson og SGP Armatec AS

Armaturjonsson og SGP Armatec AS har gjennom sin stiftelse vært med å støtte Blå Kors sitt arbeid for barn og unge i flere år.

Jul med mange mennesker i Jakobkirken

Gjensidigestiftelsen

Den årlige Gjensidigestiftelsen Juleaksjonen muliggjør at våre virksomheter over hele landet kan tilby juleglede, aktiviteter og fellesskap i juletida. Målgruppen er barn, unge og deres familier.

JBF bank og forsikring

Jbf bank og forsikring bidrar med støtte til Blå Kors sitt arbeid knyttet til utfordringer med spillavhengighet. Arbeidet når både direkte berørte av spilleavhengighet, og pårørende.

Mutti

Tomatspesialisten Mutti har lansert en tomatsuppebok som kombinerer 15 av de beste oppskriftene på hjemmelagd tomatsuppe samlet inn fra hobbykokker over hele Norden. 100 % av inntektene går til Blå Kors gatenært. Kjøp boken her!