Bedriftssamarbeid i Blå Kors

A young boy and girl wearing warm clothing playing at a Christmas market in Northeastern England. They are in the festive spirit and being mischievous.

Din bedrift kan hjelpe barn og unge

Ved å støtte Blå Kors sitt arbeid, er din bedrift med på å gi flere barn og unge en tryggere oppvekst. Sammen kan vi bidra til sosial bærekraft.

Kontakt oss

Ønsker din bedrift mer informasjon om hvordan samarbeide med Blå Kors, ta gjerne kontakt med:

Kathrine Toppe

markedsrådgiver/fundraising
+47 996 07 654

Deres støtte bidrar til


Med bedriftens støtte kan vi nå flere barn, unge og familier med tiltak som forandrer liv.

Støtte til familier i sårbare situasjoner

Blå Kors barnas stasjon gir støtte til barnefamilier som har sammensatte utfordringer. Familiene får måltider, aktivitetstilbud, veiledning og støtte til klær og utstyr. Måltidene er viktige for familier som har utfordringer med å få pengene til å strekke til.

Terapi for unge pårørende

Å være barn av foreldre med avhengighet er tøft. Når barndommen har vært preget av utrygghet, er det mange opplevelser og følelser som skal bearbeides. Hos Blå Kors kompasset får unge pårørende terapi og rådgivning. 

Trygge ferier og høytider for barn

For familier som har det tøft, er høytider spesielt utfordrende. Våre ferietilbud gir barn og ungdom trygge og gode opplevelser med sine foreldre.

Chat-tjeneste for barn og unge

Tusenvis av barn og unge våkner opp med klump i magen og går med tunge skritt til skolen. På chatten får de hjelp med det som er vanskelig. Chatten besvares av fagpersoner, og er helt anonym. 

Partnere og støttespillere


Våre partnere og støttespillere bidrar til at vi kan nå flere mennesker med nødvendig hjelp og støtte. Vi er stolte over våre partnere og støttespillere.


Medlem av Innsamlingskontrollen

Blå Kors er medlem av Innsamlingskontrollen. Dette er en offentlig godkjent stiftelse som ivaretar givernes interesser.

blomst illustrasjon