Klesmarked i Vision

Stort klesmarked 16. oktober: – Her kan du gjøre solide kupp!

– Vi har fått mye tøy, og vi ønsker å gi publikum mulighet til å få flotte kvalitetsprodukter til en rimelig penge. Her kan du så absolutt gjøre et kupp eller to!

Av Ivar Eidsaa

Den 16. oktober inviterer hele Blå Kors-familien i Kristiansand til stort klesmarked i Vision Aktivitetspark. Steffen Hodne i Blå Kors Vision Aktivitetspark ser utover bordene som er fylt av kvalitetstøy fra Brandsdal of Norway, Bølger, Urban Pioneers, TwentyFour, Buffalosko og mye mer.

Markedsdagen blir også brukt til å promotere Blå Kors sitt eget klesmerke, «Øy», som ble lansert på forsommeren.

– Blå Kors Kristiansand er så heldige at mange ønsker å bidra inn til det arbeidet som vi driver. Det er flere som har donert tøy og sko, og dette ønsker vi å selge ut til en rimelig pris. På bordene er det tøy til både dame og herre, store og små forklarer Steffen Hodne.

Det blir mye fint å velge mellom på klesmarkedet!
Det blir mye fint å velge mellom på Klesmarkedet!

Under markedsdagen blir det flere ulike stands. UngPrat.no stiller blant annet med lykkehjul. Ved inngangsdøren blir det også en egen stand for å promotere vedsalget som nå har startet opp.

– Og ikke minst, det blir show gjennom hele dagen. Det blir skateshow og en egen DJ som spiller, alt for å skape en god stemning, smiler Hodne.

I kaféen kan man kjøpe kaffe og kalde forfriskninger og noe godt å bite i.

– Vi avslutter dagen med en solid lansering. Da åpner vi gamingsenteret vårt, hvor alle som ønsker det kan komme for å spille sammen med andre, sier Steffen Hodne.