Storkonsert med Sigvart Dagsland

Fredag 12. juni kl. 19:00 inviterer Blå Kors til konsert med Sigvart Dagsland, direkte fra Studio B i Kristiansand.

– Dette er et nasjonalt Blå Kors-arrangement som blir streamet på Blå Kors’ Facebook-side, for at så mange som mulig skal få anledning til å høre Sigvart Dagsland live, forteller Arvid Solheim, leder for Blå Kors i Kristiansand.

Sigvart Dagsland var opprinnelig booket for å holde en konsert i Kristiansand i april, men covid 19-epidemien satte imidlertid en stopper for konserten.

Gratis konsert

Konserten er gratis, men Solheim har likevel et håp om at de som følger konserten vil vippse et beløp.

– Gavene som gis går i sin helhet til det arbeidet som Blå Kors gjør for å gi et godt tilbud til barn, unge og barnefamilier. Pengene går til aktiviteter til det forebyggende arbeidet som vi driver med, sier Solheim.

Blå Kors ferier

Et eksempel på dette er arbeidet hvor Blå Kors ferier gir gratis ferietilbud til familier, som av ulike årsaker trenger et ferieopphold.

På grunn av pandemien kan ikke Blå Kors ferier benytte frivillige i samme grad som tidligere, men må benytte seg av egne ansatte til gjennomføringen.

– Det gjør at ferietilbudet krever mer finansiering i forhold til tidligere år, sier Solheim.

Blå Kors barnas stasjon

Blå Kors barnas stasjon får også nyte godt av gavene som gis i forbindelse med konserten. Blå Kors barnas stasjon skal ha åpne tilbud og aktiviteter i hele sommer. I tillegg har Blå Kors’ chat-tjenester SnakkOmMobbing.no og SnakkOmPsyken.no åpne kanaler, for å bistå barn og unge som opplever at ferietiden kan være utfordrende.

Blå Kors Ung

Ettervernstilbudet holder også åpent i sommer, blant annet skal det gjennomføres et ferietilbud til aktuelle familier på Flekkerøy.

Blå Kors Ung skal ha aktiviteter gjennom sommeren, og har behov for midler i kassen til å gjennomføre to kickoff-leirer det legges opp til, blant annet på Hove i Arendal, sier Arvid Solheim.