Referanser

Møller Bil

Vårt hovedkontor på Frysja, og noen av våre forhandlere har avtale med Blå Kors bilpleie. Blå Kors bilpleie henter og leverer våre biler som skal til vask, polering, keramisk lakkforsegling og klargjøring, til salg eller andre formål. Blå Kors bilpleie er meget service- og løsningsorienterte. Det at de samtidig med bilpleiejobben hjelper mennesker med et ekstra behov for hjelp til å komme i arbeid, anser vi som et ekstra pluss. Dette er en betydelig samfunnsoppgave som vi i MøllerGruppen gjerne vil støtte opp under. Vi kan derfor varmt anbefale Blå Kors bilpleie.

Møller Bil
v/Paul Hegna, direktør konserninformasjon og samfunnsansvar

Politihøgskolen

Våre administrasjonsbiler har en årlig polering hos Blå Kors bilpleie. Vi har avtale med Blå Kors bilpleie om å innlevere alle bilene i løpet av en måned som er stille både for dem og for oss. Dette er en vinn-vinn situasjon. På den måten sikrer vi oss en godt vedlikeholdt bilpark, og Blå Kors bilpleie får litt ekstra jobb i en ellers stille tid. Blå Kors bilpleie utøver sitt arbeid med kyndig hånd, og det at de samtidig gjør en så viktig samfunnsoppgave ved å bistå mennesker til å komme ut i jobb igjen – prisverdig! Vi anbefaler alle å bruke Blå Kors bilpleie og deres produkter på sine biler.

Politihøgskolen
v/Rolf Kristian Tårnås

Gårdpass

Gårdpass har en bilpark bestående hovedsakelig av servicebiler. Disse bilene trenger årlig pleie og vask og polering, både utvendig og innvendig slik at de holder seg fine lengre. Vi opplever et meget godt samarbeid med Blå Kors bilpleie, dyktige folk som vet hva de gjør. Anbefales!

Gårdpass
v/Amund Alm

Jeg ble anbefalt Blå Kors bilpleie av forhandler, og skulle kun ta en lett poleringspakke. Bileksperten jeg møtte viste frem pompanazziproduktet (keramisk lakkforsegling), og sammen ble vi enig om at dette var noe for min nye bil. Jeg har ikke angret et sekund. Bilen skinner fantastisk, og så er den veldig enkel å holde ren. Med keramisk lakkforsegling har jeg gjort det jeg kan for å gå bilen min den beste lakkbeskyttelsen fremover. Med en så stor kostnad som ny bil er, er det virkelig verdt prisen! Jeg tipser alle jeg kjenner som har behov for polering eller akkurat har skaffet seg et nytt kjøretøy om å kjøre innom Blå Kors bilpleie.

Per Martin Ødegård

Jeg hadde bestilt en mellompakke til bilen da jeg ble kjent med at Blå Kors bilpleie også har et godkjent bilverksted. Ingenting er bedre enn å få gjort alt på samme sted! Bilen min trengte service og EU kontroll. Mekanikeren var meget erfaren og gav et solid inntrykk. Bilen ble både ren og fikk godkjenningen den trengte. Det at Blå Kors bilpleie har et samfunnsoppdrag i tillegg til å ta vare på biler er et ekstra pluss for meg som privatperson. Jeg kommer tilbake neste gang bilen enten trenger en rengjøring eller en liten service. Kan anbefale dette!

Sissel Norum Aspengren

Blå Kors bilpleie har med sin lange erfaring innen bilpleie og bilverksted bidratt til at jeg har fått vedlikeholdt mine biler igjennom alle år. Sist gang trengte jeg noen råd og tips rundt motoren, i tillegg fikk jeg skiftet bremseklosser foran og bak. Blå Kors bilpleie er en ordentlig bedrift uten noe tull og det at bilene blir samtidig brukt i opplæringsøyemed er også noe jeg synes er meget positivt.

John Martin Bakke

Jeg er meget fornøyd med arbeidet utført på bilverkstedet. Jeg har levert inn flere biler og en tilhenger de siste årene. Det er utrolig fint og kunne levere inn alt på et sted. Da jeg henter bilene etter en stor service har jeg også fått den vasket, den ser tipp topp ut! Jeg får en god følelse og føler meg trygg på at mine verdier blir ivaretatt. Anbefales på det sterkeste!

Ståle Hornseth

Kontakt oss på bilpleien

Ta kontakt med oss for et tilbud eller mer informasjon.

Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i meldingen til oss.