Flislegging

 • Flislegging med hjerte for inkludering

  Ønsker du å flislegge kjøkkenet eller gangen? Mange synes det er en stor, og kanskje litt skummel oppgave. Vi i Pluss Maleren hjelper deg gjerne, slik at du får et perfekt resultat akkurat som du ønsker.

  Vi er en litt annerledes bedrift, som bidrar til at personer som står utenfor får muligheten til å jobbe med det de er gode på. Vi er for arbeidsinkludering og ekspertise, og for oss betyr begge faktorene like mye!

 • Flislegging over kjøkkenbenk

  Å flislegge er en stor jobb som er vanskelig å reversere om uhellet skal være ute. Er benkeplaten egentlig i vater? Har du alt utstyret du trenger? Og er du sikker på at du vil få flisene i lodd?

  Det er selvsagt ingen umulig oppgave, for mange får det til på egenhånd. Men om du synes det kan virke noe skummelt kan vi i Pluss Maleren gjerne hjelpe deg. La en ekspert ta seg av flisleggingen, så vil prosjektet bli mer effektivt!

 • Flislegging av gang

  Vi i Pluss Maleren hjelper deg gjerne med å flislegge gangen din, så det blir akkurat slik du har drømt om!

  Ønsker du deg en lekker gang med fliser som både er praktiske og lett å vaske? Da er du ikke den eneste! For det er ikke til å legge skjul på at fliser i gangen er svært lurt, spesielt på våte dager med snø, regn eller søle.

  Vi får mange spørsmål om hvordan underlag det må være i gangen for at vi skal kunne flislegge.

  Tidligere var det kun harde overflater som betong det var ønskelig å legge fliser oppå, men med fibergipsplater har vi i dag en mye større fleksibilitet til å flislegge på dagens underlag som for eksempel et tregulv. Vedlikeholdsfritt, praktisk og lekkert!

   

 • Hva koster flislegging?

  Prisen på en flisleggingsjobb varierer fra prosjekt til prosjekt. Det avhenger av om vegger og gulv er rette, hvilket underlag vi har å jobbe med, hvilket grunnarbeid som er gjort før vi kommer, sammen med flere andre ting.

  Vi kommer gjerne på befaring til deg for å se på det eventuelle prosjektet og gi et estimat på pris.

 • Flislegging og arbeidsinkludering

  Blå Kors maleren er en avdeling i Blå Kors arbeid og inkludering Oslo. Vi ønsker å bidra til å motvirke utenforskapet i arbeidslivet, og lærer derfor opp jobbsøkere til å bli dyktige flisleggere.

  Du kan være helt trygg på at vi alltid har med en mester på oppdraget, slik en du er garantert kvalitet og solid fagkompetanse. Har du noen spørsmål om våre flistjenester? Ta kontakt med oss på kontakt@plussmaleren.no i dag!

Tips til deg som vil legge fliser selv

Om du har tenkt til å kaste deg ut i flisleggingen på egenhånd vil vi gjerne komme med noen gode råd på veien:

 • Planlegg flisleggingen! Hvor skal du begynne?
 • Vil flisene bli like brede på hver sin avsluttende kant?
 • Ha alt av utstyr klart, også fliskutter.
 • Lei gjerne en litt dyrere fliskutter enn å kjøpe en av billigvariantene selv. Det vil gjøre hele prosessen mye lettere!
 • Ikke legg mer flislim på veggen enn nok til 1-2 flisrader. Da rekker du å legge flisene før limet stivner.
 • Ta flisleggingen i ditt tempo, og vær nøyaktig. Da vil du få det fineste resultatet!

Kontakt oss på maleren

Ta kontakt med oss for et tilbud eller mer informasjon.

Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i meldingen til oss.