Hamar

Våre åpningstider:

Barnas Stasjon Hamar holder åpnet hver dag unntatt i helgene fra kl 08:00 – 15:00.

Individuelle tilbud:

Ønsker du å avtale for individuell samtale og veiledning, ta kontakt med oss direkte på telefon eller kontaktskjema. Vi tilbyr profesjonell veiledning tilpasset brukernes livssituasjoner og kan holde samtaler med par, med enkelt barn og med forelder.

Torsdager fra 10:00-15:00 kan du også be om egen timeavtale for veiledning og støtte om du strever med kontakt opp mot offentlige instanser – eller trenger annen hjelp knyttet til økonomi, arbeid, forvaltning og lignende.

Kontakt oss i Hamar

Opplysningene om navn og telefonnummer blir lagret slik at vi kan ta kontakt med deg.

Våre aktiviteter:


Gruppetilbud

Spe- og småbarnsgruppe
Mandag kl. 11:30-13:00
Vi møtes mandager med ulike tema og aktiviteter for foreldre med småbarn opp til oppstart i barnehage.
Utegruppe/familiemiddag
Onsdager kl.15:00 – 18:00
Tilbud for familier med barn 3-8 år. Vi møtes til forskjellige aktiviteter, mat og hygge. Vi skal så og sette poteter, fiske og lage mat på bålpanne blant annet.
Familiemiddag 9-12
Tirsdager kl. 15:00-18:00
Vi møtes til familiemiddag for familier med barn 9-12 år. Vi har enkelte felles aktiviteter og informerer om aktuelle helgetilbud.

Påmelding for hver gang på tlf 990 93 994.
COS-P
Ved avtale.
Forebyggende tilbud med gruppesamlinger á 2 timer.
Trygghetssirkelen (COS) er basert på omfattende forskning innen tilknytning og gir foreldrene verktøy til å forstå bedre hvilke behov barn har, hvilke signaler de gir og hva omsorgspersonen kan gjøre for å møte disse behovene bedre.
Sinnemestringskurs
Mer info kommer.
Høsten 2020 tilbys sinnemestringskurs til foreldre. Ved interesse ta kontakt.
Førstehjelpskurs
Mer info kommer.
Våren 2020 tilbys sinnemestringskurs til foreldre. Ved interesse ta kontakt.Ferie- og fritidstilbud, og høytidsmarkeringer

Drop in
Hver dag kl. 10-14 (med lunsj)
Alle er velkommen til å komme innom; se på lokalene, høre om tilbudet, prate med andre, slappe av med en kopp kaffe/ te og spise lunsj.

Vi har lunsj hver dag der barnet er i fokus!
Mandag-torsdag kl. 11:30-12:15 og Fredag kl. 11:00-13:00. Velkommen!
Høytider
Se egne høytidsprogram på stasjonene.
I allmenne høytider som påske, 17.mai og jul arrangerer Barnas stasjon aktiviteter for barn og foreldre sammen. Alle tilbudene er gratis.
Ferier
Alle skolens ferieuker
Hvert år i alle ferieuker tilbyr vi aktiviteter og ferieopplevelser. Lengre ferieopphold kan søkes om på Blå Kors Ferier.
Helgeaktivitet Barn 9-12 år 1-2 helger i måneden arrangeres helgeaktiviteter for barn i alderen 9-12 sammen med Barnas turlag. (Foreldre kan delta ved avtale.)
Obs! Påmelding ved hver gang til Barnas Stasjon. Begrensede plasser.
Internasjonal cafeVi møtes 4 fredager i året. Vi holder åpent for alle. Nye familier er spesielt velkommen!Andre aktiviteter

BruktbodPent brukte barneklær og -utstyr tas imot og gis ut til våre brukere som har avtale om individuelle tilbud.
Samvær
Ved avtale.
Vi tilbyr utleie av hyggelige lokaler til samvær mellom barn – foreldre, søsken, besteforeldre eller andre som vil være sammen. Ta kontakt med vår virksomhetsleder.
Barnas Jurist
Ved avtale.
Våren 2020 gis tilbud om juridisk rådgivning rundt barn- og familiespørsmål. Siste mandag i måneden kommer Barnas Jurist til oss.

Obs! Påmelding må gjøres i forkant.