Om oss

Mange omsorgspersoner ønsker det beste for barnet sitt, men å være en trygg og god omsorgsperson er ikke alltid like lett. Mange omsorgsgivere har med seg en ryggsekk av egne utfordringer.

Det kan være en vanskelig oppvekst, traumer, rusmisbruk, fattigdom, utenforskap eller psykiske vansker. Foreldre kan derfor ha behov for å bli møtt på sine egne omsorgsbehov, og trenger en trygg base for å lære å bli gode foreldre.

Hør og se mer av hvordan vi jobber og hva vi tilbyr.

Blå Kors barnas stasjon gir en helhetlig støtte til familier i sårbare livssituasjoner med barn i alderen 0-12 år. Med faglig sterk kompetanse tilbyr vi blant annet veiledning, måltider, gruppetilbud og kurs. Alle som deltar får et tilpasset opplegg etter familiens behov. Vi har også dagsturer og aktiviteter som arrangeres jevnlig. Pent brukte klær, sko og utstyr tilbys, slik at barna har det de trenger for å delta på aktiviteter.

Alle våre tilbud er gratis og du trenger ingen henvisning for å komme til oss. Kombinasjonen av ulike tiltak, i tillegg til muligheten for å følge opp familier over lengre tid, er noe av det som gjør Blå Kors barnas stasjon til et unikt sted.

Mor og datter ser på utvalg av bruktklær.
Barn og voksne leker ute i gården foran Barnas Stasjon.
Undervisning ved langbordet i Barnas Stasjon.
Barn og voksne sitter med spill ved bordet.
Tre barn lager lager mat på kjøkkenet.
Jente blåser opp en stor såpeboble utenfor inngangen til Barnas Stasjon.

Et trygt sted for alle

Blå Kors barnas stasjon har avdelinger rundt i Norge, og er et trygt sted for alle barnefamilier. Vi holder til i hjemmekoselige hus hvor alle skal føle seg velkommen, og bli møtt med respekt og ydmykhet. Vi har egne aktivitetsrom for barn, komfortable samtalerom, store felleskjøkken og kjøkkenhager.

Ønsker du å ta kontakt med Blå Kors barnas stasjon er du hjertelig velkommen til det. Sjekk gjerne ut våre avdelinger og ta kontakt med nærmeste stasjon.