Askøy

Blå Kors Barnas Stasjon følger Folkehelseinstituttet og kommunens anbefaling for å begrense koronasmitten. Vi har derfor avlyst alle gruppetilbud, drop-in, besøk i bruktboden og arrangement inntil videre.
Vi er opptatt av å være til stede for dere som har behov for telefonsamtale, råd/veiledning eller annet. Stasjonen er betjent hver dag mellom kl. 08.00 – 15.30. Det blir gjort vurderinger hver dag i forhold til tiltak som må iverksettes. Dere oppdateres når ting skjer.

Husk at vi er her for dere, men på en litt annen måte akkurat nå. Ring gjerne dersom dere lurer på noe.

Kontakt oss i Askøy

Opplysningene om navn og telefonnummer blir lagret slik at vi kan ta kontakt med deg.

Individuelle tilbud:

Ønsker du å avtale for individuell samtale og veiledning, ta kontakt med oss direkte på telefon eller kontaktskjema. Vi tilbyr profesjonell veiledning tilpasset brukernes livssituasjoner og kan holde samtaler med par, med enkelt barn og med forelder.

Våre aktiviteter:


Gruppetilbud

Kreativ aktivitet
Våren 2020 har vi kreative innslag når vi får det til å passe inn i kalenderen.
Vi gjør ulike kreative aktiviteter; sy, tegne, male, bake, strikke, hekle, fargelegge, pynte kaker, lage kort -og masse mer – kom gjerne med forslag og hjelp oss å lære nye ting.
Kokk & Le
Kommer ny dato 2020.
Maks 8 foreldre som lærer å lage mat og har det moro på kjøkkenet.
COS-P
Ved avtale.
Forebyggende tilbud med 8 gruppesamlinger á 2 timer.
Trygghetssirkelen (COS) er basert på omfattende forskning innen tilknytning og skal gi foreldrene verktøy til å forstå bedre hvilke behov barn har, hvilke signaler de gir og hva omsorgspersonen kan gjøre for å møte disse behovene bedre.Ferie- og fritidstilbud, og høytidsmarkeringer

Høytider
Se egne høytidsprogram på stasjonene.
I allmenne høytider som påske, 17.mai og jul arrangerer Barnas stasjon aktiviteter for barn og foreldre sammen. Alle tilbudene er gratis.
Ferier
Alle skolens ferieuker
Hvert år i alle ferieuker tilbyr vi aktiviteter og ferieopplevelser. Lengre ferieopphold kan søkes om på Blå Kors Ferier.Andre aktiviteter

Bruktbod Pent brukte barneklær og -utstyr tas imot og gis ut til våre brukere som har avtale om individuelle tilbud.