Bergen

Våre åpningstider:

Hver mandag kl. 08:30 – 14:30 utenom planlagte gruppeaktiviteter.

Individuelle tilbud:

Ønsker du å avtale for individuell samtale og veiledning, ta kontakt med oss direkte på telefon eller kontaktskjema. Vi tilbyr profesjonell veiledning tilpasset brukernes livssituasjoner og kan holde samtaler med par, med enkelt barn og med forelder.

Du kan også be om timeavtale for veiledning og støtte om du strever med kontakt opp mot offentlige instanser – eller trenger annen hjelp knyttet til økonomi, arbeid, forvaltning og lignende.

Kontakt oss i Bergen

Opplysningene om navn og telefonnummer blir lagret slik at vi kan ta kontakt med deg.

Våre aktiviteter:


Gruppetilbud

Småbarnstreff
Mandag kl. 10-14
Lunsj med ulike tema og besøk av forskjellige instanser holdes for foreldre med småbarn opp til oppstart i barnehage.
Tuning into Kids (TIK)
Ved avtale.
Et program som gir en mulighet til å lære om forskjellige måter å være foreldre på, å dele ideer og erfaringer. Vi lærer om, og øver på metoder som kan hjelpe oss i foreldrerollen, når barna opplever disse følelsene.
Kokk & Le
Kommer ny dato 2020.
Maks 8 foreldre som lærer å lage mat og har det moro på kjøkkenet.
Kreativ aktivitet
Våren 2020 har vi kreative innslag når vi får det til å passe inn i kalenderen.
Vi gjør ulike kreative aktiviteter; sy, tegne, male, bake, strikke, hekle, fargelegge, pynte kaker, lage kort -og masse mer – kom gjerne med forslag og hjelp oss å lære nye ting.
COS-P
Ved avtale.
Forebyggende tilbud med 8 gruppesamlinger á 2 timer.
Trygghetssirkelen (COS) er basert på omfattende forskning innen tilknytning og skal gi foreldrene verktøy til å forstå bedre hvilke behov barn har, hvilke signaler de gir og hva omsorgspersonen kan gjøre for å møte disse behovene bedre.Ferie- og fritidstilbud, og høytidsmarkeringer

Lunsj
Mandager kl. 11:30 – 12:00
Vi holder lunsj der barnet er i fokus og øver på ferdigheter i forbindelse med måltid; spise med andre, sitte ved et bord, dekke, sende, prate med kjente og ukjente, smake på nye smaker, rydde mm.
Høytider
Se egne høytidsprogram på stasjonene.
I allmenne høytider som påske, 17.mai og jul arrangerer Barnas stasjon aktiviteter for barn og foreldre sammen. Alle tilbudene er gratis.
Ferier
Alle skolens ferieuker
Hvert år i alle ferieuker tilbyr vi aktiviteter og ferieopplevelser. Lengre ferieopphold kan søkes om på Blå Kors Ferier.Andre aktiviteter

BruktbodPent brukte barneklær og -utstyr tas imot og gis ut til våre brukere som har avtale om individuelle tilbud.