Blå Kors barnas stasjon Fredrikstad

Blå Kors barnas stasjon i Fredrikstad tilbyr støttende og styrkende aktiviteter for familier i sårbare situasjoner, med barn i alderen 0-12 år eller der mor er gravid. Hos oss kan du få hjelp i foreldrerollen, støtte til hele familien eller barna alene. Ring 69 31 48 66 for mer informasjon eller for å avtale et møte med oss.

Et godt samarbeid

Første gang vi møtes, vil vi gjerne bli bedre kjent med dere som familie og høre hvordan dere tenker at vi kan bistå i deres ønskede endring. Dere får også høre mer om hvordan vi jobber og hvilke tjenester og aktiviteter vi kan tilby. Sammen finner vi en god vei videre for hvordan Blå Kors barnas stasjon kan bidra til en bedre hverdag for barna og  familien.

Våre tilbud

 • Gruppetilbud og møteplasser

  Gjennom aktiviteter skaper vi glede og mestring for barna, og trygghet og tilhørighet for både barn, foreldre og hele familien. Barnet står i sentrum for tilbudet, men både eldre søsken og foreldre er velkomne til å bli med på mange av aktivitetene.

 • Snakk med oss

  Vi er tilgjengelig for den gode, veiledende samtalen både for barna, foreldrene og hele familien. Noen ganger handler det bare om å snakke om livet. Andre ganger ønsker man å få råd og veiledning om hvordan mestre hverdagen.

  Åpningstider:
  Mandager og torsdager er det åpent for «drop-in» fra kl 11-14, med lunsj kl. 12, for de som er registrerte brukere ved barnas stasjon.

 • Ferie- og helgetilbud

  I skolens ferier og i helger har vi en rekke aktiviteter på dagtid både for barna alene eller for hele familien. Vi arrangerer også overnattingsturer i feriene, og markerer høytider og merkedager.

 • Trenger du utstyr for å delta?

  Vi tilbyr pent brukte klær, sko og utstyr, slik at du har det du trenger får å være med på våre aktiviteter.

 • Foreldrestøtte

  Hos oss får voksne hjelp og støtte til å bli tryggere i foreldrerollen. Her kan du møte andre voksne med barn, delta på foreldrekurs og få råd og veiledning. Slik at du kan skape en bedre hverdag for ditt barn.

 • Barnets stemme

  Skal vi lage et godt tilbud for barna, må vi lytte til hva barna ønsker. Derfor har vi egne møter hvor barna forteller hva de tenker om aktivitetene vi tilbyr, og hva de ønsker seg fremover. Det er også egne møter hvor foresatte får si sitt om tilbudet vårt.

Kontakt oss i Fredrikstad

Opplysningene om navn og telefonnummer blir lagret slik at vi kan ta kontakt med deg.