Nyheter

 • Etterarbeid i full gang etter brann i Sarpsborg

  Ingen kom fysisk til skade da en av boligene ved Kulåssenteret i Sarpsborg, brant sist søndag. Bygget er nå forseglet av politiet, beboerne er midlertidig bosatt og kriseteamet til kommunen er satt i funksjon.

  Continue reading
 • Idretten stiller opp i kampen mot mobbing

  En rekke idrettsklubber skal kommende sesong spille med logoen til Blå Kors’ chattetjeneste «Snakkommobbing.no» på draktene. Kristiansandklubben Våg FK er siste skudd på stammen til å støtte kampen mot mobbing. 

  Continue reading
 • Blå Kors’ ferietilbud i sterk vekst

  Hele 13 campingplasser og feriesentre på Agder og Telemark gir til sammen 1.000 overnattingsdøgn slik at de som trenger en ferie, men som av ulike årsaker ikke har muligheten, kan få et godt ferieopphold for seg og sine.

  Continue reading
 • WHO-forum med fokus på rus og avhengighet

  I løpet av denne uka arrangerer Verdens helseorganisasjon (WHO) sitt forum med fokus på alkohol, narkotika og vanedannende adferd, deriblant spillavhengighet («Alcohol, Drug and Addictive Behaviors»). Forumet bringer sammen verdens nøkkelaktører, organisasjoner og nettverk, innen folkehelse.

  Continue reading
 • Helseministeren griper inn i anbudet for rusbehandling

  RUSBEHANDLING: I dag grep  helseminister Bent Høie inn for å sikre ruspasienters behandlingstilbud i Helse Sør-Øst. Etter et foretaksmøte med helseforetaket, er det klart at Helse Sør-Øst må legge ut et tilleggs-anbud på fire til seks behandlingsplasser for gravide rusavhengige innlagt på tvang. 

  Continue reading