Nyheter

 • Bjørnar Moxnes i Rødt

  Hva mener Rødt om dagens ruspolitikk, Bjørnar Moxnes?

    – Det handler om at vi må ta utgangspunkt i fakta, ikke i fordommer. Det fins fortsatt fordommer mot rusavhengige, noe som etter mitt syn gir seg utslag i politiske tiltak som å jage dem halve byen rundt, sier leder i Rødt, Bjørnar Moxnes.

  Les mer..
 • Signering av avtale med Sagene Bydel

  Blå Kors Barnas Stasjon etableres i Oslo

  I går ble leiekontrakten og samarbeidsavtalen mellom Blå Kors og bydelene Sagene og Grünerløkka i Oslo underskrevet. Barnas Stasjon er et tilbud fra Blå Kors til småbarnsfamilier i en sårbar livssituasjon. Tilbudet åpner i februar.

  Les mer..
 • 23-tweensbilde

  «Velg selv» – nytt aktivitetsopplegg for tweens-ledere

  I dag lanseres den under Trosopplæringskonferansen på Lillestrøm: ressurssiden velgselv.no. Den er laget for barneledere som vil bidra til å gi 9-13-åringer, i dag ofte kalt «tweens», større trygghet på seg selv.

  Les mer..
 • Varmestua ønsker seg flere tidgivere

  Blå Kors søker tidgivere i Fredrikstad

  Har du litt tid til overs? Da kan du gi tid til andre som trenger det. Varmestua er et viktig møtested for rusavhengige i Fredrikstad. Våre dedikerte tidgivere (frivillige) gir av sin tid til de som kommer til Varmestua – de gir mat og omsorg.

  Les mer..
 • Divisjonsdirektør Janka Holsted ble intervjuet om statsbudsjettet i TV2 Nyhetskanalen i Stortingets vandrehall i dag. (Foto: Sten Magne Berglund)

  — Opptrapping av rusfeltet har bremset opp

  I statsbudsjettet for 2017, som ble lagt fram i formiddag, foreslår regjeringen 345 millioner kroner til å følge opp deres Opptrappingsplan for rusfeltet. Blå Kors setter spørsmålstegn ved prioriteringene.

  Les mer..