Nyheter

 • Alkohol og graviditet

  Gravide og alkohol

  Dette innlegget om gravide og alkohol av kommunikasjonssjef Sten Magne Berglund stod på trykk i Dagbladet 28. juli 2016. Gravide kvinner lurer ofte på om de kan ta et «lite glass» i sosiale sammenhenger. For mange som søker på nettet, kan man bli forvirret over de forskjellige rådene. I så

  Les mer..
 • Maria Erichsen og Eirin Toppen er glade for snart å være framme på Lindesnes. (Foto: Ivar Eidsaa)

  Målgang i dag på Lindesnes

  I dag skjer det. Blå Kors- og friluftsentusiastene Eirin Toppen og Maria Erichsen krysser målsnoren på Lindesnes etter 2670 lange kilometer på beina fra Nordkapp. Turen begynte 1. april med det mål for øyet å skape engasjement for Blå Kors og organisasjonens «tidgivere» (frivillige).

  Les mer..
 • Faksimile fra Klassekampen 12.07.16

  Den vanskelige perioden etter behandling

  I forrige uke la Actis frem resultatene fra en undersøkelse som er gjennomført blant ansatte hos Blå Kors, Frelsesarmeen og kollektivene som jobber med behandling av rusavhengige.  

  Les mer..
 • Folksomt på Karl Johan en lørdags-ettermiddag

  Tidgiver-kampanjen inntok Oslos paradegate

  Tidgivere for Blå Kors og Jørn Hoel skinte som sola i øsende regn på Karl Johan lørdag 2. juli. Publikum fikk høre om noe av alt det Blå Kors gjør i hovedstaden og om Tidgiver-jentenes tur fra Nordkapp til Lindesnes, samt smake nydelig grillet laks.

  Les mer..
 • Lørdag 2. juli er det Tidgiver-event på KArl Johan i Oslo.

  Tidgiver-event på Karl Johan

  I morgen klokken 12-14 er det klart for Tidgiver-event på Karl Johan i Oslo. Der kan du møte Tidgiver-jentene Eirin og Maria. Jørn Hoel stiller som konfransier og trubadur. Er du i Oslo denne dagen, bør du definitivt ta turen til Egertorget.

  Les mer..