Blå Kors Kompasset

“Hadde jeg ikke kunnet få terapi på nett hadde jeg måttet avbryte studiene mine her jeg bor”

Bruker av Kompasset

Her kan du få gratis terapi- og rådgivning med en av våre terapeuter der du bor, eller på videosamtale på nett. Hos oss kan du også møte andre unge i samme situasjon.

Å ha vokst opp i et hjem der en voksen har alkohol- eller andre problemer med rus kan føles vanskelig.

Hos oss jobber det terapeuter over hele landet som kan snakke med deg. For å finne terapeutene som jobber der du bor, gå inn på din avdeling.

Av og til kan det være litt ventetid, men det vil du få beskjed om fra terapeuten du kontakter. Vi har avdelinger i nesten hele landet og tilbyr også terapi på nett gjennom videosamtaler.

Du trenger ingen henvisning fra legen din.

Brukerrådet

I Kompasset har vi noe vi kaller Brukerrådet. De som går i terapi i Blå Kors kalles brukere av tilbudene og Brukerrådet er en gruppe med unge som både går i terapi i Kompasset nå, eller som har gått i terapi hos oss tidligere. Det fins et Brukerråd for alle avdelingene våre.

Brukerrådet fins for å gjøre tilbudet til deg som bruker Kompasset bedre. De kan komme med forslag til hvordan å gjøre ting annerledes, lage temakvelder og å være Kompasset sin stemme ut i samfunnet i møte med mennesker som bestemmer, som for eksempel politikere.