Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digital temakveld: Å bli og være foreldre; ny fase og nye dilemma

24. mai 2023 @ 18:00 - 19:15

Når en blir foreldre er det naturlig at egne oppveksterfaringer aktualiseres. Når en har vokst opp med foreldre med alkohol- eller rusproblemer ønsker en å gi egne barn en annen oppvekst enn den en selv hadde. I denne temakvelden vil to foreldre i samtale med en terapeut snakke om de utfordringene som man kan møte på nå man selv blir forelder. Foreldrene vil dele av sine erfaringer om hvilke temaer som ble aktualisert for dem og hva som var hjelpsomt i denne overgangen. Disse temaene kan være: usikkerhet rundt egen foreldrerolle, barnets kontakt med besteforeldre, hvordan skille egne oppveksterfaringer og gi barnet mulighet for å skape egne erfaringer.

Du melder deg på temakvelden her, og du vil da få møtelenken automatisk tilsendt (NB: Sjekk søppelpost). Om du ikke har (eller har hatt) et tilbud ved kompasset, kan du ta kontakt på e-post: veslemoy.storstein@blakors.no for spørsmål om påmelding.

NB: Om du bruker PC eller mobil hvor du allerede er logget inn på en skole/jobbkonto, så vil navnet ditt være synlig når du blir med på temakveld. Om du ønsker å delta på møtet uten navn, må du enten

  • logge deg av din skole/jobbkonto
  • lime inn møtelenken i  et privat/»inkognito»-vindu, eller
  • bruke en annen PC/mobil hvor du ikke er pålogget din vanlige konto

Da skal du få opp et tekstfelt hvor du selv kan velge navn når du åpner møtelenken (her kan du for eksempel skrive «gjest»).

Om du har spørsmål underveis på temakvelden, kan du sende disse til tlf 995 66 222

 

Detaljer

Dato:
24. mai 2023
Tid
18:00 - 19:15

Sted

Digitalt