Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digital temakveld: Å sette grenser

15. mars 2023 @ 18:00 - 19:15

På denne temakvelden skal vi se nærmere på hvorfor det kan være vanskelig å sette grenser i hverdagen, og å stole på at du har lov til å sette dem. Dette kan være særlig vanskelig i familien, men for mange er det også utfordrende å sette grenser i andre relasjoner, på skolen, studier eller på jobb. Vi skal få høre erfaringer fra unge ved kompasset, og snakke om hva som kan være nyttig å ta med seg når du øver på grensetting.

Du melder deg på temakvelden her. Om du ikke har (eller har hatt) et tilbud ved kompasset, kan du ta kontakt på e-post: anne.hanstveit@blakors.no, for spørsmål om påmelding.

NB: Om du bruker PC eller mobil hvor du allerede er logget inn på en skole/jobbkonto, så vil navnet ditt være synlig når du blir med på temakveld. Om du ønsker å delta på møtet uten navn, må du enten

  • logge deg av din skole/jobbkonto
  • lime inn møtelenken i  et privat/»inkognito»-vindu, eller
  • bruke en annen PC/mobil hvor du ikke er pålogget din vanlige konto

Da skal du få opp et tekstfelt hvor du selv kan velge navn når du åpner møtelenken (her kan du for eksempel skrive «gjest»).

Om du har spørsmål underveis på temakveld, kan du sende disse til tlf 457 37 450.

«Egenomsorg kan være å prioritere tid til ting du liker, utvikle deg selv ved å lære noe nytt, engasjere deg i selvutvikling eller tilbringe mer tid med dem du bryr deg om. Poenget er at man ikke må betrakte grensesetting som noe utelukkende restriktivt. Vi må tenke på grenser som verktøy for å føle oss bedre, leve friere og mer i pakt med egne verdier og ha fordelen av gode og solide relasjoner».  Sondre Risholm Liverød

 

Detaljer

Dato:
15. mars 2023
Tid
18:00 - 19:15

Sted

Digitalt