Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digital temakveld: Skam og selvfølelse

22. november 2023 @ 18:00 19:15

Lav selvfølelse og overdreven skam er sentralt hos mange av de som tar kontakt med Kompasset. Under denne temakvelden vil vi snakke om:

  • Hva er selvfølelse og skam
  • Noen egenskaper ved skam som gjør dette til en trøblete følelse
  • Hvordan selvfølelse og skam kan henge sammen med oppvekst med rus i familien 
  • Skammens kompass – fire måter vi mennesker unngår denne følelsen på
  • Hva kan hjelpe

Målet med kvelden er å gi økt forståelse av hvordan problemer med selvfølelse og skam kan henge sammen med alkohol eller annen rus i familien. Vi ønsker også å belyse hvordan skam er knyttet til relasjoner. Ikke minst håper vi temakvelden kan bidra til at du føler deg litt mindre alene i møte med denne vonde følelsen.

Arrangementet foregår på Teams. Man har kamera og mikrofon slått av. Brukernavnet ditt vil være synlig under møtet, men om du ønsker å være mest mulig anonym kan du delta som gjest. I så fall logger du deg av Teams før du går inn på linken til arrangementet.

Du velger selv om du vil delta aktivt eller bare lytte. Det er mulig å stille spørsmål muntlig eller ved å sende en SMS til 457 23 031 (Lars) før eller under arrangementet.

Temakvelden ledes av terapeutene Øyvind Bjørkum og Lars Årvåg-Amundsen. Vi har også med oss en ung fra Kompassets brukerråd.

Påmelding: Du kan melde deg på automatisk via denne siden.

Velkommen!