Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kompassetrådet – digital temakveld

22. juni 2022 @ 18:00 - 19:15

Etter modell fra NRK P3 sitt lørdagsråd, inviterer vi til en temakveld hvor Kompassetrådet vil gi sine svar, erfaringer, refleksjoner og råd på dine spørsmål, problembeskrivelser, dilemma eller tema du spiller inn.

Kompassetrådet er et godt kvalifisert råd bestående av de unge i Brukerrådet fra Kompasset Sandnes og en av Kompassets erfarne terapeuter. Brukerrådet er unge som har eller har hatt et tilbud i Kompasset og som selv har vokst opp i en familie med alkohol eller andre rusproblemer.

Send inn spørsmål

I tiden frem til og med 22. juni kan du sende inn spørsmål, problembeskrivelser eller tema som du ønsker at Kompassetrådet skal snakke om på temakvelden. Du kan sende inn ditt spørsmål til avdelingsleder og psykolog på e-post hakon.hauge.johnsen@blakors.no, eller du kan få videreformidlet ditt spørsmål via din terapeut.

Det er mulig å stille spørsmål underveis. Vi har ikke tillatelse til å bruke chatten i Teams, men du kan spørre om ting muntlig eller ved å sende SMS til 995 66 222 (Håkon)

Under temakvelden vil brukernavnet ditt være synlig for de andre deltakerne. Om du vil være mest mulig anonym kan du delta som gjest. I så fall logger du deg av Teams før du går inn på linken til arrangementet.

Temakvelden vil bli gjennomført via teams. Du får lenke til temakvelden ved å sende en e-post til hakon.hauge.johnsen@blakors.no. Ditt navn vil være synlig for de andre deltakerne.

Temakveldene våre er for alle fra 13-35 år, som har vokst opp i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer. Du er velkommen og du velger selv om du vil lytte, eller om du vil delta i samtalen.

Detaljer

Dato:
22. juni 2022
Tid
18:00 - 19:15

Sted

Digitalt

Arrangør

Blå Kors kompasset Sandnes
Telefon:
995 66 222