Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Strevsom oppvekst = utfordrende med parforhold?

9. juni 2022 @ 18:00 - 20:00

Kompasset Oslo inviterer til en panelsamtale med fokus på temaet tilknytning i parforholdet og mønstre vi kan kjenne oss fastlåst i. Terapeut Lars Aarvåg-Amundsen i samtale med familieterapeutene Hanne Ekrem fra Kompasset Oslo og familieterapeut Mette Norman fra Christiania familievernkontor.

Trygghet til en partner

For mange som ikke har opplevd trygghet og tilhørighet som barn, vil det heller ikke være lett å kjenne på en trygg tilknytning til en partner i voksen alder. Vi alle tilpasser oss i stor grad de inntrykkene og erfaringene vi gjør oss tidlig i livet.

Disse erfaringene er med på å forme oss, og være med på å styre hvordan vi kan streve med å innlede et forhold, hvordan vi oppfører oss som kjæreste og partner, og hva vi forventer av parforholdet vårt.

Kan endres

Noen ganger blir vi sittende fast i vante måter å håndtere følelser på og vi havner i et repeterende mønster. Dette kan man gjøre noe med, og det er det vi skal utforske i denne temakvelden.   

Send oss gjerne spørsmål, innspill eller refleksjoner i forkant på det du ønsker at skal tematiseres denne kvelden (hanne.mevold.ekrem@blakors.no) 

Dørene åpnes kl. 17.50 

Påmelding: hanne.mevold.ekrem@blakors.no 

Detaljer

Dato:
9. juni 2022
Tid
18:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.blakors.no/kompasset/avdelinger/oslo/

Sted

Blå Kors kompasset Oslo
Storgata 38
Oslo, Norge
+ Google-kart