Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Temakveld 30/11 om julen på Blå Kors kompasset Trondheim

30. november 2022 @ 18:00 - 20:00

Mange av de unge som kommer til kompasset kjenner på blandede følelser ifm feiring av høytid. Mange gruer seg til jul og også til førjulstiden, noe som kan være vanskelig når så mange andre gleder seg over denne tiden. Veldig mange har vanskelige erfaringer i familien knyttet til julefeiringen, og ofte kan feiringen fortsatt være preget av foreldres alkoholinntak. Spørsmål som omhandler kontakt og grenser dukker opp – «kan jeg la være å fra hjem til jul?» «jeg ønsker bare at de ikke drikker på julaften, hvordan skal jeg få til det?».

«Kompasserådet» som består av representanter fra brukerrådet og ansatte ved kompasset, samtaler denne kvelden om forskjellige tema i anledning julen. Medlemmer i brukerråd er ungen som selv har gått i samtaler ved kompasset, og som har erfaring med oppveksten i en alkoholfamilie.

Du kan komme på temakvelden og lytte til samtalen, og om du ønsker det også stille spørsmål til «kompasserådet». Send oss gjerne spørsmål på forhånd om ønsker spørsmål besvart. Du kan sende spørsmål eller tema direkte til oss som jobber ved kompasset, eller via din terapeut.

Kvelden er for unge mellom 13 og 35 år som har vokst opp i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer.

Ta gjerne med deg en venn eller kjæreste.

Vi serverer mat og ønsker påmelding til denne kvelden.

 

Vi ønsker påmelding innen 27/11 til monica.braseth@blakors.no

Hjertelig velkommen!

 

Kontaktinformasjon:

Monica Andersen Braseth tlf 457 21 838

Mette Andersen tlf 489 53 236

Detaljer

Dato:
30. november 2022
Tid
18:00 - 20:00

Sted

Blå Kors kompasset Trondheim
Erling Skakkesgt 66