Nyheter

 • Faksimile fra Klassekampen 12.07.16

  Den vanskelige perioden etter behandling

  I forrige uke la Actis frem resultatene fra en undersøkelse som er gjennomført blant ansatte hos Blå Kors, Frelsesarmeen og kollektivene som jobber med behandling av rusavhengige.  

  Les mer..
 • Folksomt på Karl Johan en lørdags-ettermiddag

  Tidgiver-kampanjen inntok Oslos paradegate

  Tidgivere for Blå Kors og Jørn Hoel skinte som sola i øsende regn på Karl Johan lørdag 2. juli. Publikum fikk høre om noe av alt det Blå Kors gjør i hovedstaden og om Tidgiver-jentenes tur fra Nordkapp til Lindesnes, samt smake nydelig grillet laks.

  Les mer..
 • Lørdag 2. juli er det Tidgiver-event på KArl Johan i Oslo.

  Tidgiver-event på Karl Johan

  I morgen klokken 12-14 er det klart for Tidgiver-event på Karl Johan i Oslo. Der kan du møte Tidgiver-jentene Eirin og Maria. Jørn Hoel stiller som konfransier og trubadur. Er du i Oslo denne dagen, bør du definitivt ta turen til Egertorget.

  Les mer..
 • Sangeren Jørn Hoel intervjuer Maria Erichsen og Eirin Toppen på Nordre gate i Trondheim.

  Tidgivere skapte Blå Kors-fest i Trondheim

  Jørn Hoel traff blink med åpningssangen sin. Han fikk hundrevis av bytravere i Trondheim til å synge «Ei hand å holde i». Med andre ord: Blå Kors-verdier fra første tone.

  Les mer..
 • Daværende statssekretær i Landbruks- og matdepartementet, Erlend Grimstad (Sp), fikk foreta den offisielle åpningen i 2013 av Matsentralen i Oslo. (Foto: Steinar Glimsdal)

  Miljøpris til Matsentralen i Oslo

  Matsentralen Oslo redistribuerer overskuddsmat til vanskeligstilte. Store mengder mat som ellers ville blitt kastet blir dermed spist. Dette er et viktig bidrag til å løse et globalt miljøproblem, mener Oslo kommune som har gitt «Oslo miljøpris 2016» til Matsentralen.

  Les mer..