Nyheter

 • Signering av avtale med Sagene Bydel

  Blå Kors Barnas Stasjon etableres i Oslo

  I går ble leiekontrakten og samarbeidsavtalen mellom Blå Kors og bydelene Sagene og Grünerløkka i Oslo underskrevet. Barnas Stasjon er et tilbud fra Blå Kors til småbarnsfamilier i en sårbar livssituasjon. Tilbudet åpner i februar.

  Les mer..
 • 23-tweensbilde

  «Velg selv» – nytt aktivitetsopplegg for tweens-ledere

  I dag lanseres den under Trosopplæringskonferansen på Lillestrøm: ressurssiden velgselv.no. Den er laget for barneledere som vil bidra til å gi 9-13-åringer, i dag ofte kalt «tweens», større trygghet på seg selv.

  Les mer..
 • Varmestua ønsker seg flere tidgivere

  Blå Kors søker tidgivere i Fredrikstad

  Har du litt tid til overs? Da kan du gi tid til andre som trenger det. Varmestua er et viktig møtested for rusavhengige i Fredrikstad. Våre dedikerte tidgivere (frivillige) gir av sin tid til de som kommer til Varmestua – de gir mat og omsorg.

  Les mer..
 • Divisjonsdirektør Janka Holsted ble intervjuet om statsbudsjettet i TV2 Nyhetskanalen i Stortingets vandrehall i dag. (Foto: Sten Magne Berglund)

  — Opptrapping av rusfeltet har bremset opp

  I statsbudsjettet for 2017, som ble lagt fram i formiddag, foreslår regjeringen 345 millioner kroner til å følge opp deres Opptrappingsplan for rusfeltet. Blå Kors setter spørsmålstegn ved prioriteringene.

  Les mer..
 • Østråt - luftbilde

  Blå Kors Rehabiliteringssenter Østråt legges ned

  — Dette er en trist dag. Vi har hatt en avtale med Oslo kommune om rehabilitering av rusavhengige siden 1980, men nå legges tilbudet ned. Vi er stolte over at i anbudskonkurransen var det Blå Kors Rehabiliteringssenter Østråt som scoret best på kvalitet, sier divisjonsdirektør Magnar Lie i Blå Kors

  Les mer..