Nyheter

 • gave til Blå Kors

  Fantastisk gave til Blå Kors

  Blå Kors Barnas Stasjon gleder seg over å ha fått to nye biler til utflukter og aktiviteter, og unngår dermed å måtte bruke penger på taxi eller fri til ansatte om bruk av private kjøretøy.

  Les mer..
 • elisa portrett

  Familier trenger hjelp til skolestart

  Etter en sommer fylt av mange aktiviteter for store og små, rettes blikket nå mot skole- og barnehagestart. Miljøterapeut Elisa Johansson i Blå Kors Barnas Stasjon Fredrikstad forteller til NRK Østfold at mange familier trenger hjelp med både klær, sko og utstyr til barn

  Les mer..
 • Stortingsrepresentant Ketil Kjenseth, Venstre (Foto: Venstre)

  – Rusavhengige blir sett på som annenrangs borgere

  – Jeg har dårlig samvittighet for at vi ikke har åpnet for mer medisinsk oppfølgning av de rusavhengige. For de få som ikke kan nyttiggjøre seg av metadon og Subutex, burde vi for eksempel tatt i bruk heroinassistert behandling, sier Ketil Kjenseth (V).

  Les mer..
 • Alkohol og graviditet

  Gravide og alkohol

  Dette innlegget om gravide og alkohol av kommunikasjonssjef Sten Magne Berglund stod på trykk i Dagbladet 28. juli 2016. Gravide kvinner lurer ofte på om de kan ta et «lite glass» i sosiale sammenhenger. For mange som søker på nettet, kan man bli forvirret over de forskjellige rådene. I så

  Les mer..
 • Maria Erichsen og Eirin Toppen er glade for snart å være framme på Lindesnes. (Foto: Ivar Eidsaa)

  Målgang i dag på Lindesnes

  I dag skjer det. Blå Kors- og friluftsentusiastene Eirin Toppen og Maria Erichsen krysser målsnoren på Lindesnes etter 2670 lange kilometer på beina fra Nordkapp. Turen begynte 1. april med det mål for øyet å skape engasjement for Blå Kors og organisasjonens «tidgivere» (frivillige).

  Les mer..