Nyheter

 • Velg Selv - nytt prosjekt for tweens.

  Tweens trenger trygge voksne etter jul

  Det er mange barn og tweens som gruer seg til spørsmålet om de har hatt det bra i julen. For det går likesom ikke an å svare nei på det spørsmålet.

  Les mer..
 • Tommy kom hjem til jul

  — I fem år satt jeg alene og drakk på julaften, med familien min langt borte. Jeg hadde tilbud om å feire jul sammen med dem, men klarte det ikke, sier Tommy Sjåfjell.

  Les mer..
 • (Foto: Colorbox)

  Nei til lisens for utenlandske spillselskaper

    Regjeringen legger i dag fram en stortingsmelding om spillpolitikk, og der kommer det frem at regjeringen ikke ønsker å gi lisens til utenlandske spillselskaper. En ny undersøkelse gjort på oppdrag for Blå Kors viser at 73 prosent er imot at utenlandske spillselskaper skal få lisens for å drive pengespill i Norge.  

  Les mer..
 • Nytt tverrkirkelig samarbeid om forebygging

  Et spennende tverrkirkelig samarbeid på forebyggingsfeltet er etablert i Norden, i første omgang er tre kirkelige paraplyorganisasjoner i Norge og Sverige involvert. Samarbeidsavtalen ble underskrevet i forrige uke.

  Les mer..
 • Blå Kors inngår ny avtale med Helse Midt-Norge

  Blå Kors Lade Behandlingssenter i Trondheim har inngått en ny avtale med Helse Midt-Norge om å levere rusbehandling innen spesialisthelsetjenesten. Den nye avtalen innebærer at tilbudet og tjenestene som ruspasienter får ved Blå Kors Lade Behandlingssenter blir redusert.

  Les mer..