Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Temakveld i Blå Kors kompasset Oslo sine lokaler: Tilgivelse, sorg og selvivaretakelse i relasjon til foreldre med et rusproblem

20. oktober 2022 @ 18:00 - 20:00

Det er mange dilemmaer når man er pårørende til mennesker som strever med rus og eller psykiske problemer. Vi tar utgangspunkt i Kristin Angvik Dahlums erfaringer med å håndtere relasjonen til mor samtidig som hun forsøkte å ta vare på deg selv.

Hun vil fortelle om å vokse opp med en mamma med rusproblemer og hvordan hun har forholdt seg til sin mor i ulike faser av livet. Hun vil dele av sin historie tilknyttet hvordan hun i perioder har hatt behov for avstand i relasjonen, og tanker hun har om forsoning med oppvekst og tilgivelse.

Lena Moen som er familieterapeut ved Kompasset vil ha en samtale med Kristin om hennes historie og erfaringer med grenser, sorg og tilgivelse. Vi har med to fra vårt brukerråd som vil bidra med sine erfaringer med kontakt og grenser.

Dette er en ønskereprise fra vårt brukerråd da Kristin deltok på en temakveld for noen år tilbake og hvor mange opplevde dette som svært nyttig.

Vi gleder oss til å se deg på temakveld. Du er velkommen til å stille spørsmål eller bare høre.

Du kan ta med en person dersom du ønsker dette.

Velkommen😊

Påmelding: send en mail til hanne.mevold.ekrem@blakors.no

Skriv gjerne Temakveld i emnefeltet

Detaljer

Dato:
20. oktober 2022
Tid
18:00 - 20:00

Sted

Blå Kors kompasset Oslo
Storgata 38
Oslo, Norge

Arrangør

Blå Kors kompasset Oslo