Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Digital temakveld: Innsiden og utsiden

14. februar @ 18:00 19:30

Hva andre ser utenifra kan være helt ulikt hvordan vi selv opplever oss eller føler oss på innsiden.

Vi erfarer at mange som er vokst opp med rus kan oppleve at den siden de viser ut til verden kan være veldig ulik den siden de har med seg på innsiden. Mange kan få tilbakemeldinger på at de er så sterke og oppegående, mens de kan føle seg sårbare inni. Mange kan oppleve at de smiler og sier at alt går bra mens de på innsiden kan oppleve at de ikke har det bra, eller at de har behov som ingen andre oppfatter.

Tidvis kan noen gi utrykk for at de ikke har behov for noen, at de klarer alt alene mens en på innsiden kan føle seg ensom og ha behov for støtte. Mange kan være den som alltid støtter/trøster andre mens en på innsiden kan behøve trøst selv. For mange er det man viser på utsiden så automatisert og ubevisst at man kan bli helt overrasket over de tilbakemeldinger man kan få fra andre utenifra.

Vi tar opp hvordan det kan oppleves å ha en innside som er langt unna det man viser på utsiden, hvilke konsekvenser det kan ha i hverdagen, om det kan være nyttig å vise innsiden i større grad og eventuelt hvordan en kan jobbe for å kunne gi mer utrykk for hva som er på innsiden. 

Påmeldingslenke her

Det er ikke mulig å ha full anonymitet under temakveld da dette foregår over nett – men dersom du ikke ønsker at navnet ditt ikke skal vises så kan du registrere deg som gjest.

Digitalt