Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vold. Hva er det, hvilke virkninger har det og hvordan kommer man seg videre?

15. februar @ 18:00 19:30

I mange familier hvor det er problemer med alkohol, er det oftere enn i andre familier også voldsproblematikk. 7 av 10 unge som kommer til Blå Kors kompasset kan fortelle om erfaringer med fysisk og/eller psykisk vold i familien. Derfor ønsker vi å rette oppmerksomheten mot dette temaet.

Hvilke virkninger har det å være rammet av vold på kort og lang sikt, og hvordan dette kan prege overgangen til et ungt, voksent liv.

Vi får besøk av psykologspesialist Henning Mohaupt fra Stiftelsen Alternativ til vold, som har arbeidet med både voldsutsatte og voldsutøvere i en årrekke, og som vil dele av sin kunnskap om temaet.

Vel møtt!

Temakveldene våre er for alle fra 13 til 35 år, som har vokst opp i en familie med alkohol- eller andre rusproblemer. Du velger selv om du vil lytte eller om du vil delta i samtalen. Du er velkommen til å ta med deg en venn om du ønsker det. Vi trenger ikke påmelding, det er bare å møte opp. Dersom du lurer på noe om temakvelder er du velkommen til å ta kontakt med din terapeut, eller en som jobber i kompasset.

Detaljer

Dato:
15. februar
Tid
18:00 – 19:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Blå Kors kompasset Sandnes

Langgata 10
Sandnes, Norge
995 66 222