Smittevern, behandling og korona

Oppdatert: 7.januar 2021

I forbindelse med korona-situasjonen er vårt fokus å opprettholde behandlingstilbudet og at våre pasienter ikke skal bli smittet og syke. Alle behandlingstilbud er «åpne», men det er gjort mange smitteverntiltak. ​Her er informasjon til pasienter, pårørende og dere som henviser til behandling:

Er du pasient i poliklinikken:​

Det er mulig å få  behandling via telefon eller video dersom du ikke kan møte til timen. Vi ber deg avklare dette nærmere med din behandler.

Til nye pasienter i døgntilbudene:​

​Alle behandlingsenheter tar imot pasienter og har tilpasset behandlingshverdagen til det korona-utbruddet krever av tiltak.
Vi tar kontakt med deg i god tid før innleggelse. Hvis du har symptomer (hoste, feber, tungpusthet), blir innleggelse utsatt.​

Til pårørende:​

​Det er begrensninger med tanke på besøk inne på klinikken, men dere kan møtes utendørs. Hvordan besøkene gjennomføres avtaler dere nærmere med behandler/miljøpersonalet. Vi oppfordrer dere også til å holde kontakt med telefon eller skype. ​

​Det kan bli færre permisjoner for pasientene en tid framover, men dette tar vi stilling til individuelt. Vi ber pasienter på permisjon være ekstra oppmerksomme på hvem de har kontakt med og generelt følge helsemyndighetenes råd og anbefalinger.

Til henvisere og samarbeidspartnere:​

​Vi tar imot henvisninger til alle tilbud. Ta gjerne kontakt med inntakskontoret om du har spørsmål eller ønsker å drøfte.
Tlf: 35 90 47 80 ( kl  10 00 -11 30 og 12 30-14 00)​.

Har du spørsmål?
Ta gjerne kontakt med våre forløpskoordinatorer.