Hele skolen var på seiltur

Skonnerten Solrik av Grimstad
Bildet er godkjent og lånt fra hjemmesida til Solrik.

Torsdag 22.september var hele skolen invitert på seiltur med skonnerten Solrik. Her fikk elever og ansatte oppleve litt sjømannsliv i Grimstads vakre skjærgård. Vi håper dette ble starten på et godt samarbeid med skuta og skolen i årevis framover.

Solrik har egen hjemmeside: http://solrik.org hvor en presenterer seg på denne måten:

«S/S Solrik er en 67 fots seilskute som kan leies til ulike formål og tar gjerne turen med deg og dine.

Skuta leies ut til næringsliv, foreninger, privatpersoner, barnehager, skoleklasser og de som måtte ønske en opplevelse i ekte, godt seilskutemiljø. Vær en del av mannskapet, heis seil eller kombiner en hyggetur for deg og dine til toner av bølgeskvulp og måkeskrik.»