Offisiell åpning

Åpningstale
Generalsekretær Trine Stenersen holder åpningstale

Onsdag 12.oktober var det en lokalhistorisk begivenhet da Blå Kors videregående skole Grimstad ble offisielt åpnet.

Fra kl. 12 var det åpen skole hvor inviterte gjester fikk anledning til å gå rundt på skolen og se hvordan en skoledag kan se ut. De møtte ulike aktiviteter som snekring, baking, plakattegning med mer.

Byens ordfører Beate Skretting representerte vertskommunen sammen med varaordfører Lene Langemyr. Fra Blå Kors Norge kom generalsekretær Trine Stenersen og markedssjef Katrin Solbakken. Divisjonsdirektør Solveig Mjølsnes i Blå Kors opplæring var selvsagt tilstede. I tillegg var det skoleledere fra andre Blå Kors skoler og representanter fra oppfølgingstjenesten og andre.

Snorklipping
Snorklipping av skolens første elev

Taler og blomsterutdeling hører selvsagt med. Tre av skolens elevrådsrepresentanter ble intervjuet om hvordan det var å være elev på skolen. I tillegg ble de spurt om hvordan skolen kan hjelpe dem å nå sine framtidige mål

Her er noe av det som stod på sosiale medier: «Elevene hadde tegnet så fint på hjertetavlene som Bygg&Anlegg har laget. Vi var heldige å få besøk fra fjern og nær. Vår «Elev nr.1» fikk æren av å både klippe sløyfen og å åpne kaka. Eleven hadde til og med finstasen på for anledningen. Tusen hjertelig takk til alle som møtte opp og feiret sammen med oss! Og hjertelig takk for alle gode ord og de nydelige blomstene«.

Under er bilder fra åpningsdagen.

Rektor taler under åpningen av Blå Kors vgs Grimstad
Skilt til Helse- og oppvekst
Hjerteformet dørskilt
Dørskilt
Åpningstale
Snorklipping
Åpningstale
Åpningstale
Kake med blått kors og tekst