Dette bør du gjøre om en av dine ansatte har et rusproblem

Rus og arbeidsliv

Lise og Bjarne ved enheten Blå kors Arbeidsliv er i Adresseavisen og snakker om rus og spillproblematikk i arbeidslivet. Artikkelen handler om en trøndersk bedrift som har opplevd at en ansatt kom ruset på jobb, og veien videre derfra. Sammen med bedriften, uttaler Lise og Bjarne seg om temaet «rus og spillproblematikk i arbeidslivet» og gir råd for hvordan en bedrift kan gå frem dersom en ansatt får et rus eller spillproblem.

[av_image src=’https://www.blakors.no/content/uploads/sites/12/2018/11/FULL_20181022_BlåKorsLade-8135-300×200.jpg’ attachment=’7238′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=» hover=» link=» target=» caption=» font_size=» appearance=» overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=» animation=’no-animation’ av_uid=’av-364qh4′ admin_preview_bg=»][/av_image]

Klikk her for å lese artikkelen.

Blå Kors Arbeidsliv jobber aktivt for å inngå gode samarbeidsforhold med arbeidsgivere for å kunne hjelpe ansatte som sliter med rus- og spillproblematikk. Enheten ved Blå Kors Lade Behandlingssenter tilbyr både veiledning og kurs for arbeidsgiver og behandling samt oppfølging av den ansatte. Les mer om hva vi kan tilby din bedrift på vår hjemmeside for Blå Kors Arbeidsliv