Blå Kors Arbeidsliv på oppdrag hos Hydro Sunndal

Blå Kors Arbeidsliv er koblet på som rådgivende organ i samarbeid med Akan hos Hydro Sunndal. Bakgrunn er at Hydro har avdekket omfattende bruk av rusmidler hos ansatte ved verket. Utenfor porten er også rusproblematikken gjeldende. Hydro har vært åpen om dette, og som hjørnesteinsbedrift har Hydro tatt ansvar.

 På tirsdag dro vi til Sunndalsøra. Fulgt av en liten delegasjon fra Hydro, med Fabrikksjef Roar Ørsund i spissen, dro vi på ungdomsskolen. Vi holdt en times seanse med informasjon om rus og avhengighet for et takknemlig og fint publikum fra 9. og 10. klasse. I Kulturhuset formidlet Bjarne med integritet, humor og kløkt om misbruk og arbeidsliv til verneombud, teamledere og ledere. Samarbeidet med Hydro fortsetter til høsten, hvor flere utfordringer venter oss i Blå Kors Arbeidsliv. «Vi liker å tro at vi brakte sola frem til hjemturen onsdag ettermiddag, slik at vi kunne betrakte de mektige fjellene som omkranser dalen» sier Marit Kjeldstad.

Les artikkelen i Aura Avis her

ønsker du å lese mer om Blå Kors Arbeidsliv og hva vi gjør, trykk her 

[av_image src=’https://www.blakors.no/content/uploads/sites/12/2019/02/FULL_20181022_BlåKorsLade-8113-300×200.jpg’ attachment=’7435′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=» hover=» link=» target=» caption=» font_size=» appearance=» overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=» animation=’no-animation’ av_uid=’av-2t8adt’ admin_preview_bg=»][/av_image]