Blå Kors ferier

Blå Kors ferier er et gratis, rusfritt ferietilbud for familier som har rusavhengighet, psykiske utfordringer, eller lavinntekt tett på livet. Tilbudet gjelder for familier i hele landet.

Nå kan man søke om ferie i høstferien og julen 2020!

Blå Kors ferier har i 2020 mottatt nye midler fra privatpersoner, bedrifter og BUF-direktoratet, og dette betyr at vi fortsatt kan tilby et godt og utvidet ferietilbud gjennom året. Alle våre tilbud er gratis.

Nå er det høstferien som står for døren! Blå Kors ferier skal blant annet arrangere ferieturer til Hovden, Lyngdal og Horten, hotellferie og mulighet for overnatting i hytter og leiligheter på campingplasser og feriesentere. Sistnevnte vil bli lagt ut på Blå Kors ferier sin facebookside i uke 36. Følg gjerne med her.

All informasjon blir lagt ut på Blå Kors ferier sin nettside: http://blakorsferier.no/ og denne oppdateres jevnlig gjennom året.

Blå Kors ferier vil til enhver tid følge myndighetens smittevernspålegg og anbefalinger, for å ivareta alle våre gjester på best mulig måte. Vi må være fleksible og kreative innenfor de rammene vi får.

Søknad om ferieplass

Søknader for høstferie og juleferie ligger ute på Blå Kors ferier sine nettsider.

For å få plass på ferietilbud må du fylle ut og sende inn søknadsskjemaet for den aktuelle ferien. Tilbakemelding om du har fått plass eller ikke gis i god tid før ferietilbudet starter. Søknadsskjema finner du under hvert enkelt ferietilbud.

Søknadsfristen er satt til 23. august for høstferien og 16. november for juleferien.

[av_button_big label=’Blå Kors ferier’ description_pos=’below’ link=’manually,http://blakorsferier.no/’ link_target=» icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color’ custom_bg_hover=’#444444′ av_uid=’av-38pt4n’ admin_preview_bg=»][/av_button_big]